MENU

Ifolor rabattkod och REA

Giltiga och aktuella Ifolor rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Beställ din egen fotokalender online i butiken hos Ifolor

Visa rabatt

Deal på personlig fotobok online hos Ifolor!

Visa rabatt

Framkalla bilder med hjälp av Ifolors fotoframkallning och andra erbjudanden

Visa rabatt

I butiken online hos Ifolor kan du hitta olika erbjudanden på produkter som fotobok, fotoframkallning, fotokalender med mera. Från webshoppen kan du alltså shoppa personliga fotoprodukter och fotopresenter som du kan köpa till ett bra pris. Vad sägs om till exempel canvastavla till hemmet på kampanj? I butiken finns många olika deals med varor på REA men du kan också använda dig ut av en rabattkod elller kampanjkod. Att ladda upp dina bilder är enkelt och smidigt och du behöver inte vänta länge innan dina produkter dyker upp.

Erbjudande på fotobok

En produkt som du kan beställa hos Ifolor är fotoböcker. En fotobok är en modern version av fotoalbum där du själv bestämmer hur din bok ska se ut, vilken design, hur många sidor och så vidare. Du har alltså mycket frihet att utforma din bok precis så som den ska se ut och det är också ett bra tips på present till bästa kompisen, familjemedlemmen och så vidare och speciellt om du får en bra rabatt.

Beställ en fotokalender

En annan produkt som företaget säljer är fotokalender. Du kan välja på till exempel väggkalender, bordskalender, kökskalender och familjekalender och du kan använda dina bästa bilder från året som gått för att skapa en unik kalender som du alltså inte kan hitta i butik någonstans. Du hittar ditt deal på fotokalender på hemsidan.

Rabattkod & REA

När du shoppar online hos Ifolor.se kan du använda en kampanjkod för att få rabatt. Gör det och du får till exempel 20%, 40% eller liknande i rabatt. De har också många deals och kampanjer på hemsidan som är värda att kolla in och som kan ge dig lika mycket utförsäljning. Sök bara på voucher, värdekod med mera eller kolla in rean i webshoppen.

Framkalla foton enkelt

Om du vill göra en beställning och framkalla foton kan du göra det enkelt genom att ladda upp dina bilder som du vill beställa. Du väljer sedan material, storlek med mera och sen är det bara att vänta på att dina produkter ska dyka upp färdiga hemma hos dig. De erbjuder också fotoförstoring för dig som vill förstora foton smidigt så att du kan få dem i den storlek som du vill ha dem. Övriga produkter som butiken säljer är till exempel fotomugg, canvastavla, mobilskal, musmatta med mera.

Kundtjänst

Behöver du hjälp med något eller någon annan typ av service? Då kan du ta kontakt med butikens kundservice. Dem kan du få tag på antingen via telefon eller email och du kan sedan ställa de frågor som du undrar över. Du kan nå dem under måndag till fredag mellan kl 8 och kl 16 och på mail gäller det att du får svar så snart som möjligt.