MENU

Hertz rabattkod och REA

Giltiga och aktuella Hertz rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Billiga deals för dig som ska hyra bil under dina resor hos Hertz

Res billigt med hjälp av specialerbjudanden på hyrbilar i Sverige från Hertz biluthyrning

Beställ en hyrbil i utlandet för resa smidigt och billigt på din semester med hjälp av Hertz biluthyrning

Boka hyrbil enkelt på nätet med hjälp av Hertz biluthyrning och spara pengar med rabatt

Hertz biluthyrning kan du hyra en bil inom Sverige eller i 80 andra länder på 6 olika kontinenter att boka direkt. Att resa med bil är för det mesta det allra smidigaste och snabbaste sättet att ta sig fram på och om du själv inte har någon bil eller om du befinner dig lång borta ifrån den är det enkelt att hyra bil billigt från Hertz. Hertz erbjuder säkra, nya och moderna bilar som har en snittålder på bara 10 månader och det är heller inte speciellt dyrt att hyra en Hertz bil. En hyrbil kan vara speciellt bra under resor antingen i Sverige eller i utlandet när man vill turista runt och samtidigt känna sig bekväm. Att ha en hyrbil på sin semesterort ger en även mycket frihet då man lätt kan ta sig dit man vill, när man vill. På Hertz hemsida kan du även använda en rabattkod för att hyra bil eller hyra släp till en lägre kostnad eller om du jämför priser. Du kan också kolla in några av våra promotions för att hitta andra bra deals.

Enkelt att hyra bil under dina resor

Eftersom att Hertz finns på så många olika platser i landet kan du enkelt hyra en bil som du kan köra under din semester. Till exempel så kan du boka en hyrbil i länder som Storbritannien, USA, Australien, Frankrike, Spanien, Österrike, Danmark, Finland eller många andra populära resmål runt om i världen innan eller efter du ska boka resa. Att beställa en bil på Hertz hemsida är väldigt enkelt och du behöver bara skriva in den stad eller flygplats där du vill hämta upp din bil, din önskade datum eller tid, din ålder samt vilket typ av fordon du vill hyra om du till exempel vill hyra minibuss eller hyra skåpbil för hela familjen. De har också en policy av hyr här lämna där för dig som vill lämna din bil på ett annat Hertz kontor. Klart!

Hertz rabattkod / CDP eller erbjudande

När du bokar en hyrbil via Hertz hemsida kan du välja att bocka för alternativet som säger att du har en rabattkupong / CDP eller en kampanjkod / PC. Genom att göra det och genom att fylla i en aktuell kod i rutan som dyker upp får du rabatt på din bokning och du får ner dina kostnader. Genom att använda en kod kan du spara mycket pengar och vara ännu mer ekonomisk när det kommer till din transport.

Smidig biluthyrning inom Sverige

I Sverige har Hertz biluthyrning hela 220 olika filialer där du kan hyra en hyrbil. Hertz har även många olika självbetjäningskiosker som kallas för Hertz Self Service Kiosks och som ger dig möjligheten att hämta ut en hyrbil ännu enklare. Några populära orter som Hertz finns på inom Sverige är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Luleå, Lund, Skövde, Eskilstuna, Uppsala samt många, många fler stora och små städer inom landet. Besök Hertz hemsida och kolla om det finns någon Hertz hyrbil i din stad.

Specialerbjudanden från Hertz

Under fliken för specialerbjudanden på Hertz egna hemsida hittar du alltid olika aktuella kampanjer som kan hjälpa dig att spara pengar på hyrbil. Där finns många olika typer av rabatter och det är smart att kolla in där innan du bokar din bil för att se om det finns något erbjudande eller deal som passar dig.

Hertz rabattkod med 25% rabatt på hyrbil på nätet

Öppna rabattkod!

Hertz rabattkod 25% rabatt på din bokning av hyrbil!

Öppna rabattkod!

Hertz rabattkod som ger dig upp till 30% rabatt på din bokning

Öppna rabattkod!

15% rabatt om du boka en hyrbil för nästa roadtrip med Hertz biluthyrning

Öppna rabattkod!

Studentrabatt på upp till 20% hos Hertz!

Öppna rabattkod!