MENU

Go Dream Rabattkoder och REA

Giltiga och aktuella Go Dream rabattkoder Juni 2017 i Sverige

10% rabatt på upplevelser från Go Dream!

Öppna rabattkod!

Signa upp på Go Dreams nyhetsbrev - få 15% rabatt!

Öppna rabattkod!

Exklusiva erbjudanden från Go Dream

Visa rabatt

Go Dream är en ny aktör på den svenska marknaden för upplevelser. På Godream.se hittar du upplevelser för alla tillfällen, perfekt som present till någon du tycker om eller för att skämma bort dig själv och en partner, vän, förälder, kollega, svärmor, chef, ja vem du nu vill ha med dig! Genom Saleduck får du dessutom regelbundet rabatt på upplevelser från Godream.se. Använd din Go Dream rabattkod idag!

Avkoppling för två hos Godream.se

Vill du komma iväg ett tag? Ta ett steg tillbaka från en stressig vardag, kanske koppla ner från sociala medier och bara njuta av lyx och lugn för en helg? Ge bort en present till pojkvän eller julklapp till flickvän i form av spa med övernattning för två på Ystad Saltsjöbad. Glöm alla måsten - på denna romantiska weekend kan ni gå runt i bara en badrock och tofflor under ett dygn av avkoppling på ett av världens främsta spahotell. DET kallar vi wellness på riktigt! Ge bort ett presentkort i en vackert inslagen presentask för att få lite extra lyx i tillvaron!

Ge bort en bröllopspresent via Godream.se

Osäker på vad du ska ge brudparet i bröllopspresent? Har de skrivit att de redan har allt de behöver och att de inte önskar sig något? Tänk utanför boxen och ge bort en upplevelse som bröllopspresent! På Go Dream har du nu möjligheten att hyra en kock! Alla råvaror levereras av en kock hem till personen som får gåvan - allt ni gör är att upplåta redskap i köket och fixa en snygg dukning så sköter kocken resten! Hyr en kock till din middag och slipp stå i grytorna själv. Ge bort en minnesvärd upplevelse i gastronomins förtecken som smaklökarna sent kommer glömma med en kock från Henriks matbod. Läs med om konceptet på Godream.se.

Företagspresent till de anställda

Kanske vill du lära känna kollegorna på ett mer personligt plan? Eller åtminstone veta hur de är utanför arbetsplatsen? Go Dream har mängder av erbjudanden på upplevelser i Stockholm, Göteborg och stora delar av landet när det kommer till företagspresenter! Släpp loss adrenalin tillsammans eller ha teambuilding med förstklassig paintball med kollegorna. Om paintball är för fysiskt ansträngande kan ni istället mötas över en uppsjö av asiatiska smaker med ett Go Dream presentkort!

Sugen på en oförglömlig adrenalinkick?

Gillar du adrenalin är Go Dream platsen för dig! Klicka bland mängder av erbjudanden och hitta något som passar just dig! Vill du testa bodyflight i vindtunnel, köra en Ferrari eller Lamborghini eller kanske en McLaren hittar du upplevelsen hos Go Dream. För den riktigt kräsne kan du dessutom flyga en MIG-29, som gjordes odödlig i filmen Top Gun, och än idag är ett av världens mest avancerade stridsflygplan. Flyg över den ryska militärbas där Rysslands bästa stridspiloter tränas. Du känner vad planet går för på mindre än 4 sekunder! Loopar, rollar, och ryggflygning gör himlen till din lekplats för en stund. Detta är något utöver det vanliga, så vi föreslår att ni kontaktar Go Dream vid intresse!

Ta med familjen på en upplevelse ni sent kommer glömma

Go Dream har flera erbjudanden på äventyr för hela familjen! Flyg luftballong och njut av att ljudlöst glida fram över himlen. Köp rabatterade åkpass till Tivoli i Köpenhamn. Gå på fotboll i Spanien eller England. Eller besök på Zombie escape och se vem i familjen som vågar mest - och minst.

Bättre pris med Go Dream rabattkod

När du hittat din perfekta upplevelse från Go Dream föreslår vi att du tar svängen förbi Saleduck. Chansen är stor att du hittar ett bättre pris på din upplevelse. Vi erbjuder nämligen kontinuerligt fina erbjudanden på upplevelser från Go Dream!

Fördelaktiga villkor med ditt Go Dream presentkort

Är du osäker på om du valt rätt upplevelse? Ingen fara - Go Dream ger dig gratis bytesrätt! Dessutom gäller alla presentkort i två års tid, så om det skulle dyka upp något oväntat inför en planerad upplevelse finns det gott om utrymme för flexibilitet. Slutligen lovar Go Dream snabb leverans i fina förpackningar - för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt!