MENU

Finnair rabattkod och REA

Giltiga och aktuella Finnair rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Billiga erbjudanden på resor online på Finnairs hemsida

Visa rabatt

Boka hotell och flygbiljetter tillsammans och hitta bra deals hos Finnair

Visa rabatt

Finnair har billiga flyg och resor till spännande destinationer på sin hemsida!

Visa rabatt

Finnair är det finska flygbolaget som erbjuder billiga resor runt om i världen! Hos företaget kan du hitta ett stort utbud av erbjudanden på populära destinationer i Asien, Europa, USA och mycket, mycket mer. Med dem kan du flyga både som finnair plus eller på tjänsteresor via finnair business class och få olika fördelar men du kan såklart också åka bekvämt som vanlig resenär. Med hjälp av deras online check in kan du sköta din incheckning innan du anländer till flygplatsen så att du får god tid på dig och inte behöver stressa. Du kan också samla bonuspoäng eller slå till på någon av bolagets attraktiva deals!

Erbjudanden på billiga flyg

Online hos Finnair finns många olika bra erbjudanden och kampanjer för dig som gillar att resa och vill flyga billigt. Där kan du boka resor över hela världen och till de bästa och lägsta priserna. Du kan också boka resor sista minuten och bege dig ut på en spontanresa med familjen eller en god vän. Är du nyfiken på en ny weekendresa, charter med mera? Boka ditt flyg till ett bra pris hos Finnair.

Boka dina flygbiljetter smidigt

Med hjälp av Finnairs hemsida kan du enkelt och smidigt boka dina biljetter och bege dig iväg. Där finns biljetter till många populära resmål och du kan också hitta information som tidtabeller, information om incheckning eller om bagage. Finnair gör allt för att du ska kunna resa så bekvämt som möjligt och sidan är enkel att navigera.

Erbjudande på sista minuten resor

Är sista minuten charter något för dig? Då ska du kolla in alla kampanjer och deals på flygbolagets hemsida. Där kan du både boka hotell och boka flyg och sedan resa inom kort till ett lågt pris. Att resa kan ju vara så otroligt roligt men att resa billigt är dessutom ännu bättre. Genom att boka sista minuten får du ofta de bästa priserna om du är redo att resa flexibelt.

Boka hotell eller biluthyrning

På Finnairs hemsida kan du inte bara boka flyg utan du kan också boka hotell väldigt enkelt. Det är skönt att kunna styra upp semestern på samma ställe och du kan också boka en hyrbil på den ort du ska till. Bokar du både hotell och flyg kan du även ofta få kampanjpris som en del av ditt paket. Om du inte har något rabattkod att använda är det här alltså ett alternativ.

Kontakta kundtjänst

Om du behöver service ska du vända dig till flygbolagets kundtjänst. De finns tillgängliga både via chat och via telefon och de pratar såklart svenska. Kuntjänst är öppet mellan 8 och 18 alla vardagar samt 8 till 16 på helgdagar men den finska kundtjänsten är öppet dygnet runt. Välkommen in till Finnair och boka din nästa semesterresa nu och dröm dig bort till spännande destinationer.