Annonsörs upplysning

Discshop Rabattkod

discshop.se

Rabattkod Discshop - Februari 2023 i Sverige

Köp Discshop svenska favoritfilmer från 49 kr

Visa rabatt

Rabattkod Discshop fri frakt vid köp över 800 kr

Visa rabatt

Upp till 20% Discshop rabattkod på utvalt sortiment

Visa rabatt

Kampanjkod Discshop Ingmar Bergman filmer köp 3 för 199 kr

Visa rabatt

Så löser du in en kupong på Discshop

Discshop är en av de största återförsäljarna av film på DVD i Sverige. De har även ett stort utbud av olika dator och Tv-spel.

  1. SaleDuck samarbetar med Discshop för att kunna ge våra besökare rabatter man inte hittar på andra ställen. Det första steget för att ta del av dessa är att kopiera en av de rabattkoder vi har på vår hemsida.

  2. Gå till Discshops svenska butik online och välj ut de titlar som du vill köpa. Lägg dessa i varukorgen då du känner att du hittat rätt.

  3. Klicka på “Till kassan” högst upp på sidan, lite till vänster.

  4. Du kommer nu till en översikt över de titlar du valt. Titta igenom listan så att du är säker på att du inte missat något.

  5. Till höger om sammanfattningen så finns det ett fält märkt “Presentkort/rabattkod”. Klistra in den rabattkod du tidigare kopierade från vår sida i fältet. 

  6. Klicka nu på hämta. Rabatten kommer nu dras på totalsumman.

  7. Du kan nu gå vidare med ditt köp. Fyll i alla uppgifter. Genomför betalningen. Snart är dina filmer och spel hemma hos dig, redo att avnjutas.

 discshop använd kod.png

Skickas samma dag

Alla beställningar som genomförs före 15.30 skickas samma dag från Discshops lager. Det innebär att du inte behöver vänta speciellt länge innan dina filmer eller dina spel kan hämtas ut. Det är bara goda nyheter eftersom du snart tittar på den där filmen du längtat efter eller spelar senaste spelet.

Fri frakt

För alla ordrar som går över 800 kronor bjuder man på frakten. Det är knappast svårt att komma upp i de summorna med tanka på hur mycket bra film och spel man har i ina lager. Att slippa betala frakt är en bra affär om man beställer mycket eftersom stora paket ofta blir betydligt dyrare än mindre paket.

Rabattstegen

Rabattstegen är ett system där man får olika rabatter på utbudet ju mer man handlar för. Rabatterna ser annorlunda ut beroende vart på stegen man befinner sig. Men gemensamt för de olika rabatterna är att det går att göra riktiga kap med dem!

Bonusprogram

För varje krona du spenderar i butiken så får du bonusar av olika slag. Det kan handla om sänkt fraktkostnad och har du tillräckligt hög bonus behöver du inte betala frakt alls. Dessutom får man presenter om man arbetat sig upp i programmet. Exempelvis utlovas en julklapp på högsta nivån.

Öppet köp

Alla kunder har 14 dagars öppet köp på de ordrar som de lägger i online butiken. Det innebär att om du skulle ångra ett köp av nån anledning så kan du skicka tillbaka produkten du inte vill ha. Du får antingen pengarna tillbaka eller en ny vara, det är upp till dig.

Andra söker också efter

Du hittar alla tillgängliga rabattkoder på denna hemsidan. Välj den som passar dig bäst!
Vi har samlat ihop de bästa 4 aktuella och unika rabattkupongerna åt dig.
Genom att trycka på den gula rutan bredvid rabattkoden ser du kupongens innehåll. Kom ihåg att klistra in den innan betalning.
Leveransmöjligheterna beror på vad butiken väljer att erbjuda. Oftast finns det snabbare och långsammare alternativ
På hemsidan finns ett kontaktformulär du kan använda dig av.
4.3 Stjärnor / 55 Röster

Discshop

Discshop startades redan 1999. De säljer blanda annat film och dator och Tv-spel, något de är bland de bästa på. Man klarar sig inte i en så pass konkurrensutsatt bransch i över 20 år utan att vara bäst på det man gör.

Enormt utbud

I sin onlinebutik har man DVD och Blu-ray samt de bästa spelen till både datorn och konsolerna. Man har ett enormt utbud och det är dit man vänder sig om man är ute efter en titel i någon av de kategorier man stoltserar med. Utbudet växer hela tiden allt eftersom nya titlar blir tillgängliga. Du hittar dels klassiker i butiken, men även de absolut hetaste släppen.

Bra priser

En av anledningarna till att sidan är så stor är att man fokuserar på att hålla nere priser. Dessa priser tål att jämföras med andra, liknande sidor. De är helt enkelt svårslagna.

Håll koll på rabattstegen

Rabattstegen är Discshops egna system för att se till att deras kunder blir så väl behandlade som är möjligt. När man handlar film online i deras butik, eller någon annan produkt, så tar man hela tiden steg upp för vad som kan liknas vid en stege. Man rör sig upp längs med olika nivåer. På varje nivå så får man nya rabatter. Det kan handla om en kategori film som har får sina priser nedsatta. Samtidigt kan det vara någon annan vara som man fokuserar på.

Tävlingar

På sin hemsida anordnar man regelbundet tävlingar. I dessa tävlingar varierar priserna. Men en sak är sker, du som är kund är alltid inbjuden att deltaga. Det är enkelt att vara med och instruktioner står tydligt på sidan. Vem gillar inte att delta i tävlingar och ha chansen att vinna fina priser?

Discshop Premium

Om man konsumerar mycket film och spel, vilket de flesta gör, så vet man att fraktkostnaderna kan skena. På den här sidan har man visserligen fri frakt efter 800 kronor, vilket är riktigt bra. Men om man gör flera mindre beställningar under året kan kostnaderna snabbt bli höga. Men det finns sätt att undvika detta.

Med Discshop Premium så betalar man en årsavgift, för det årsavgiften får man gratis frakt under det året. Det spelar ingen roll om du beställer varannan månad eller varje vecka. Som medlem betalar du inte en krona för frakten. Det är en riktigt bra deal som man inte vill missa!

Panelen

Man tar sina kunder på allvar på denna sida! Man vill höra vad de har att säga och är beredd att betala för det. Det går alltså att tjäna pengar som kund hos Discshop. Så här fungerar det, företaget har en egen panel där man som kund kan anmäla sitt intresse ör att delta. Det finns ingen garanti att man bli utvald, men blir man utvald så får man svara på frågor med jämna mellanrum. För detta arbete blir man kompenserad.

Man kan plocka ut den här kompensationen och få den överför till sitt PayPalkonto eller få den skänkt till SOS Barnbyar. Man kan även få denna ersättning i form av presentkort i butiken. På detta sätt så får du mer pengar att lägga på filmer och spel. Något de flesta tycker är mycket välkommet.

Kunnig kundtjänst

Om det är något man undrar kring så kan man dels söka i deras databas över frågor de får ofta. Om du inte hittar svaren där kan du alltid kontakta kundtjänst via ett formulär på hemsidan. Du får snart svar av en av de kunniga medarbetare som arbetare på kundtjänsten.

Fler webshops

Senast uppdaterad: 06.02.2023