MENU

Clas Ohlson kupongkod och REA

Giltiga och aktuella Clas Ohlson rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Kampanjer och REA med mycket rabatt på gång i Clas Ohlsons webshop!

Hitta heta deals på butikens bästsäljare online i butiken hos Clas Ohlson!

Prenumerera på butikens nyhetsbrev hos Clas Ohlson och få alla bra deals via mail!

Clas Ohlson är butiken som är varje hemmafixares dröm! Förutom butiker i städer som Stockholm, Uppsala och Göteborg samt runt om över hela Sverige har de också en mycket populär webshop. I företagets webbutik har du även massor av olika spännande produkter inom kategorier som hem, el, fritid, bygg, multimedia och reservdelar. På löpande band publicerar dem nya deals och erbjudanden och det är enkelt att göra riktiga fynd. Du kan också använda en kupongkod när du handlar eller vänta in nästa stora REA. Det är ingen underdrift att säga att svenskarna älskar Clas Ohlson och kanske är det just för att butiken är så mångsidig.

REA och kupongkod när du handlar i varuhuset

Ett enkelt sätt att spara pengar på när du shoppar varor hos Clas Ohlson är genom att använda en rabattkod. Du letar helt enkelt upp en bra kod som du känner för att använda online här på Saleduck.se och sedan skriver du in den på stället för rabattkoder i butikens kassa. Vi har förutom voucher också promotion som du kan använda för att hitta en bra kampanj.

Clas Ohlson SE butiker i Sverige

Clas Ohlson är en väldigt populär affär och som lockar många kunder dagligen. Där kan du alltså shoppa produkter som lampor, d link kamera, kap och geringsåg och mycket, mycket mer. Där finns produkter för hela familjen och det går att hitta mycket kul och fiffigt. För att känna till öppettider för din närmaste butik kollar du helt enkelt in clasohlson.com men du kan också handla allt som du behöver via webshoppen online.

Prenumerera på butikens nyhetsbrev och få rabattkod

Om du vill hålla koll på Clas Ohlsons alla olika kampanjer kan du göra det enkelt genom att gå med och bli medlem i deras nyhetsbrev. Som medlem får du regelbundet olika deals skickade till dig och du blir snabb med att veta när du kan göra stora fynd. Skriv bara in din email på startsidan så är allting ordnat.

Erbjudanden och aktuell kampanj på samma ställe

Hos Clas Ohlson finns en speciell kategori för erbjudanden där du kan upptäcka alla butikens olika erbjudanden som gäller just nu för stunden. Där hittar du allt ifrån batteri eller skruvmejsel till extern hårddisk och alltid ordentligt prissänkt. Om du vill ha en bra utförsäljning ska du alltså främst ta och vända dig hit i första hand.

Kontakta deras kundtjänst

Hur man kontaktar Clas Ohlsons kundservice kan vara bra att känna till och det kan man nämligen göra båda via telefon eller email. Det går även att chatta med butiken och då får du alltså svar direkt live. Välkommen in till butiken och upptäck deras otroliga sortiment och hitta ditt nästa superklipp till hemmet, fixet eller fordonet!