MENU

Bygghemma rabattkod och REA

Giltiga och aktuella Bygghemma rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Deals på billiga byggvaror hos Bygghemmas byggvaruhus på nätet

Få rabatt på din varukorg när du handlar från Bygghemma

Grymma rabatter med nyhetsbrev från Bygghemma.se!

Bygghemma erbjuder fri frakt på hela sortimentet för dig som gillar att göra det själv!

Handla fönster, badrum, golv och dörrar med upp till 86% rabatt i Bygghemmas outlet!

Bygghemma SE är ett byggvaruhus och möbelvaruhus du ska vända dig om du behöver nya fönster, något till ditt badrum, inspiration till en ny ytterdörr eller tillbehör till din trädgård. Bygghemma har blivit utsedd till årets e-handlare och är där du får bra tips och omdömen när du vill fixa till hemmet eller shoppa byggvaror. För att köpa något ur företagets breda sortiment kan du använda ett värdebevis eller en rabattkod på 10% från saleduck.se. Det gäller om du ska handla en diplomat dörr, Elfa skjutdörrar eller någon annan produkt. För oss är det viktigt att inte du ska behöva betala mer än nödvändigt vid ditt nästa köp. Vi vill se glada konsumenter på nätet och därför vill vi hjälpa dig med nästa rabatt!

Kontakta butikens kundtjänst

Bygghemma är ditt byggvaruhus på nätet och du kan handla när du känner att det passar dig. Kundtjänst har mycket bra öppettider för dig som kund. Oavsett om du gillar att shoppa kl 08 på morgonen eller kl 22 på kvällen får du kontakt. Du når kundtjänst med hälp av telefon eller mail.

Läs på om Bygghemma omdöme

Bygghemma är ett forum för dig som vill kunna göra det bästa med ditt hem. Företaget har fått bra omdöme av många kunder och det är inte bara tack vara bra kundtjänst. En bra recension för Bygghemma är ofta baserad på möjligheten till frakt och leverans. Frakten är exempelvis fri och det är enkelt att hantera retur om du skulle vilja lämna tillbaka något som inte passar. Du kan också få många bra tips för dig som vill bygga hus online.

Byggvarehus med byggvaror på nätet

Bygghemma har flera olika butiker med tillhörande verkstad, trädgårdsbutik och showroom för inspiration. Exempelvis kan du besöka Bygghemma i Malmö och Burlöv Center, Elfa, Stockholm, Oskarshamn och Kalmar. Kanske är det också här du hittar ledig jobb om du vill arbeta för företaget. När du ska shoppa, glöm inte att ta reda på om det finns en passande rabattkod för dig innan du köper något. Saleduck.se sammanställer relevanta erbjudanden för dig.

Hus & Bygg

Här hittar du fönster, dörrar, portar och byggmaterial. Tack vare det stora utbudet kan du köpa både innerdörr, ytterdörr och skjutdörr. Verktyg, maskiner och arbetskläder gör att du kan bli en expert på att fixa där hemma.

Kök & Bad

Bland de prisspressade produkterna hos bygghemma kan du fynda ett nytt badkar, vitvaror, hushållsapparater och diverse artiklar för ditt kök. Under vissa perioder publiceras olika erbjudanden på utvalda produkter och det här är passande för dig som vill köpa något med rabatt. Populära artiklar som toalettstol och diskmaskin går att köpa för halva priset.

Golv & Vägg

Bygghemma är även ett säkert val när du söker golv, kakel, klinker, tapeter, väggdekor och färger. Här kan du lära dig att kombinera efter egen smak och du lär inte bli besviken när du går igenom sortimentet.

Inredning & Belysning

Oavsett om det är en sen sommarkväll eller jultid är alltid rätt belysning en stämningshöjare. Besök bygghemmase om du vill hitta rätt inredning för rätt årstid. Välj bland möbler, interiör, tapeter och passande förvaringssystem.

Trädgård & Utemiljö

När säsongen tillåter vill man gärna sitta ute och ha det fint i trädgården. Din nya markis, pool, staket och utemöbler finns alla att välja mellan. Ska du klippa gräset kan du fynda en gräsklippare men utbudet sträcker sig även mellan en paviljong till marksten för uppfarten.

Företaget i Sverige och Norden

Den group som Bygghemma tillhör finns även i de andra nordiska länderna Danmark, Norge och Finland. Byggmaxs ägare driver även kända butiker som Chilli och Trademax SE.