×

Hur använder man rabattkoder?

Zizzi kampanjkod och REA?

Giltiga och aktuella Zizzi rabattkoder Februari 2017 i Sverige

Zizzi
- 10%

Zizzi kampanjkod som ger dig 10% rabatt på din beställning!


Läs mer »

Här kommer en rabattkod för dig som vill shoppa online hos Zizzi med REA! Gå med i Club Zizzi, klistra in din kupong i den lilla rutan i kassan och du får hela 10% rabatt som gör att du kan fynda kläder med mera i storlek 42 till 56 billigt. Välkommen in till butiken!

Öppna rabattkod? Klicka här! Öppna rabattkod
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
  • Rabattkod verifierad
  • Inget utgångsdatum
Zizzi
70%

REA på plus size kläder hos Zizzi med upp till 70% rabatt!


Läs mer »

Hos Zizzi finns en kategori för REA där du kan hitta massor ut av olika plagg till utförsäljning! Där kan du shoppa legging, klänningar, jackor och mycket mer snyggt mode med upp till så mycket som 70% rabatt. Välkommen in till Zizzi.se och upptäck deras sortiment av billigt mode i stora storlekar idag! Bli även medlem i butikens nyhetsbrev för att inte missa nästa rabatt.

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
  • Rabattkod verifierad
  • Inget utgångsdatum
Zizzi
Deals

Deals på snygga Zizzi kläder i plus size modell för kvinnor!


Läs mer »

I butiken hos Zizzi kan du hitta ett stort utbud ut av olika typer av kläder för kvinnor i storlekarna 42 till 56. Zizzis plus size kläder är snygga och trendiga och du kan shoppa den senaste stilen i en storlek som passar dig. I butiken finns även många olika produkter som du kan handla på REA och olika andra sorters erbjudanden som gör så att du kan spara pengar. Välkommen in till Zizzi!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
  • Rabattkod verifierad
  • Inget utgångsdatum
Zizzi
Deals

Shoppa stickad tröja, röd klänning eller andra damkläder i stora storlekar online hos Zizzi!


Läs mer »

I butiken hos Zizzi.se kan du hitta massor ut av olika deals och erbjudanden på kläder online. Där finns allt ifrån olika smycken till jeans, jackor, eller billiga leggings för den som är kurvig. Butikens plus size kläder är både snygga och trendiga och de är gjorda i modeller som sitter snyggt på kroppen. Välkommen in till Zizzi och shoppa plus size kläder idag!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
  • Rabattkod verifierad
  • Inget utgångsdatum
Relaterade rabattkoder
Asos
-150 kr

Asos rabattkod med 150 kr rabatt på mode online


Läs mer » Visa alla rabattkoder och REA Asos »
Öppna rabattkod? Klicka här! Öppna rabattkod
Verifierad den 20 Februari 2017
Endast giltig för 7 timmar
  • Verifierad den 20 Februari 2017
  • Endast giltig för 7 timmar

.

Zizzi

www.zizzi.se

4
Giltiga rabatter
4
Placerade rabatter

Katrin

Trendspanare

I butiken hos Zizzi kan du hitta många olika erbjudandenkläder online som du kan köpa i stora storlekar! I butiken hittar du nämligen snygga plagg i storlek 42 till 56 i modeller som passar perfekt för kroppen. När du ska köpa kläder eller smycken online hos Zizzi kan du använda dig ut av en rabattkod för att spara pengar men du kan också kolla in någon ut av Saleducks promotions och se vad för andra sätt som du kan få rabatt på. Välkommen in till Zizzi och upptäck deras olika deals på allt ifrån röd klänning till stickad tröja idag och ta med dig din voucher!

Rabattkod eller REA hos Zizzi

I butiken hos Zizzi kan du hitta många olika kampanjer som gör att du kan handla plagg till utförsäljning. Vad sägs om till exempel plagg som snygga jackor, jeans, byxor, leggings, tunikor eller andra plagg med upp till 70%? Det hittar du nämligen hos butikens kategori för REA och rabatter. Ett annat sätt att spara pengar på hos Zizzi är genom en kampanjkod från Saleduck.se som kan ge dig många fördelar. Klistra in din voucher i webbutiken och få din rabatt!

Kläder online i stora storlekar

I butiken online hos Zizzi kan du hitta många olika plagg i stora storlekar för en kurvig kropp. Till skillnad från många andra butiker fokuserar Zizzi helt och hållet på storlek 42 till 56 och allt är speciellt designat för att passa din storlek.

Club Zizzi och butikens nyhetsbrev

Du kan också ge med och bli medlem i Club Zizzi om du vill få olika förmåner. Som medlem får du tillgång till butikens nyhetsbrev, inbjudningar till exklusiva kampanjer och event samt olika speciella erbjudanden och promotions. Bli medlem hos Club Zizzi kan du enkelt bli på nätet eller via någon av företagets butiker i Sverige! De har butik i till exempel Borås, Göteborg, Sundsvall, Växjö med mera och du hittar information om öppettider på sidan.

Billig frakt och en snabb leverans

Andra bra saker med att handla kläder på nätet hos Zizzi SE är att du får snabba och smidiga leveranser på 2 till 3 dagar, och du har även 14 dagars retur och en fast billig frakt.

Butikens kundservice

Om du vill ha kontakt med Zizzi och få hjälp med någonting kan du kontakta webbutiken via deras telefonnummer. De svarar på dina frågor mellan måndag till fredag mellan 10 till 16.30 med undantag för lunchstängt vid 12 till 13. Kundtjänst finns också tillgängligt via email dit du kan skicka dina funderingar.

Smycken online

Förutom kläder säljer Zizzi.se också olika smycken som kan fullborda din outfit. De har också andra accessoarer som väskor, halsdukar och strumpbyxor med mera för att ge dig den rätta looken.

Beställ nu på Zizzi

Zizzi kampanjkod forum