×

Hur använder man rabattkoder?

Widget

Saleduck betalar dig för att få mer relevant innehåll, ökat värde, räckvidd, trafik och återkommande kunder! Visst låter det bra?

Vi är på jakt efter webbutiker att samarbeta med som är intresserade av att få en extra inkomst genom att erbjuda skräddarsytt innehåll för sina besökare och även stärka upplevelsen av sin hemsida.

Vad är en Saleduck-widget?

En Saleduck-widget är en side bar med ett flöde av information där vi tillsammans publicerar de bästa rabattkoderna och erbjudandena vilket skapar mervärde för besökarna på din sida. Vi har ett flöde redo att implementeras på din hemsida som kommer att matcha din nuvarande design och målgrupp. Vårt samarbete hjälper konsumenter att spara pengar online samtidigt som att det skapar en ny inkomstkälla för dig och din hemsida. Öka din trafik med ett kontinuerligt utbud av nya erbjudanden och rabattkoder och se till att besökarna återkommer. 

Dina fördelar

GARANTERAD INKOMST VARJE MÅNAD          ÖKAD VÄRDE FÖR BESÖKARE

TURN-KEY-LÖSNING                                     ÖKAD TRAFIK

MOBILANPASSNING                                      ÅTERKOMMANDE BESÖKARE

MER RÄCKVIDD OCH SYNLIGHET                   SKRÄDDARSYDD DESIGN

 

Med en Saleduck-widget får du en lösning som är enkel att implementera och som sköts av oss automatiskt. Visa dina besökare att du är relevant och att du är villig att interagera med dem. Vi gör jobbet, du får en extra inkomst.

 

FAQ

Hur fungerar det?

Saleduck IT förser dig med den skräddarsydda widgeten, HTML script och API tracking för implementation. Vi publicerar och uppdaterar alla deals regelbundet. Inget underhåll krävs från din hemsida efter att widgeten implementerats.

Vilka erbjudanden ska jag välja?

Välj de webbutiker eller varumärken som passar dina besökare. Vi erbjuder gärna support inom området.

Hur ändrar jag erbjudanden?

Kontakta oss och vi ändrar dina erbjudanden efter dina önskemål. 

Hur kan jag implementera widgeten?

Vi förser dig med enkla instruktioner och kunnig IT support. Det kommer bara att ta ett par minuter av din tid.