×

Hur använder man rabattkoder?

Storytel Kampanjkod och REA?

Giltiga och aktuella Storytel rabattkoder Februari 2017 i Sverige

Storytel
9 kr

Betala endast 9 kr första månaden med Storytel!


Läs mer »

Ladda ner böcker offline, streama en deckare eller lyssna på hundratals ljudböcker. Nu kan du prova Storytel för endast 9 kr i en månads tid. Välkommen tillbaka till Storytel.se där du har all den underhållning du behöver rätt ner i din mobiltelefon eller surfplatta. Har du exempelvis en kindle eller en dator för läsning så har du mängder av e böcker att njuta av. Ladda även ner företagets app för maximal tillgång och för att se de bästa priserna på böcker online. Välkommen in på storytel.se!

Visa rabatt!
Använd 6 timmar sedan
Inget utgångsdatum
 • Använd 6 timmar sedan
 • Inget utgångsdatum
Storytel
Gratis

Prova Storytel gratis! Anmäl dig för tillgång till e-böcker och ljudböcker


Läs mer »

Storytel erbjuder ljudböcker och e-böcker online för dig som är konsument och älskar en bra historia. Du får ett stort bibliotek av romaner, biografier och andra intressanta historier. Nu kan du testa Storytel gratis i 14 dagar utan kostnad. Gå in på storytel.se för anmäla ditt konto och ta del av alla titlar utan någon kostnad. Vill du sedan fortsätta din prenumeration så kan du även göra det till ett bra pris. Detta är det bästa biblioteket för dig som vill få underhållning på din kindle, iPad eller direkt i hörlurarna via mobiltelefonen eller datorn.

Gratis i 14 dagar 0 kr
Visa rabatt!
Använd 6 timmar sedan
Inget utgångsdatum
 • Använd 6 timmar sedan
 • Inget utgångsdatum
Storytel
Promotion

Ljudböcker och e-böcker till bra priser hos Storytel!


Läs mer »

Ladda ner nyheter eller böcker från topplistan hos Storytel.se! Du kan även passa på att prova Storytel gratis innan du väljer att börja betala för ditt abonnemang. Registrera dig på företagets hemsida eller via företagets app för att få tillgång till ett av marknadens bredaste utbud av e böcker och ljudböcker. Du hittar alla möjliga genrer och titlar i denna webbutik. Du som tycker om romaner, en bra deckare eller barnböcker för högläsning har mycket att hämta här. Dessutom får du gratis ljudböcker de första 14 dagarna. Trevlig lyssning eller läsning!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Storytel
Presentkort

Visa din uppskattning med ett presentkort från Storytel


Läs mer »

Köp ett presentkort på Storytel och ge bort det till någon du tycker om! Storytel.se är sidan för den som vill läsa eller lyssna på tusentalsljud och e-böcker. Ett presentkort är en perfekt present som garanterat blir uppskattat av den som får det. Välkommen in på Storytel.se!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Storytel
Gratis

Pröva på ljudböcker gratis i 14 dagar online hos Storytel


Läs mer »

Hos Storytel har du tillgång till ett stort utbud av olika ljudböcker och e böcker till bra priser. Där kan du hitta böcker som till exempel romaner, deckare, böcker för barn med mera och massor av olika kända författare. I hela 14 dagar kan du dessutom prenumerera på ljudböcker gratis och du se om ljudböcker är något för dig. Välkommen in till Storytel och bli medlem idag för att få nästa bok i din iPad, mobiltelefon eller dator!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Relaterade rabattkoder
Staples
-15%

15% rabatt på Staples Brand i Sverige


Läs mer » Visa alla rabattkoder och REA Staples »
Öppna rabattkod? Klicka här! Öppna rabattkod
Verifierad den 9 Februari 2017
Giltig för 6 dagar
 • Verifierad den 9 Februari 2017
 • Giltig för 6 dagar

.

Storytel

www.storytel.se

5
Giltiga rabatter
5
Placerade rabatter

Lukas

Rabattexpert

Tycker du om romaner, biografier, prisbelönta deckare eller att leta upp din favorit titel i ett bibliotek? Storytel.se är sidan för dig som vill läsa eller lyssna på tusentals ljud och e-böcker. Du har ett härligt utbud som passar alla smaker. Passa på att besöka Storytels blogg för att få insikt i nya ljudböcker eller e-böcker. Du hittar intressanta erbjudanden eller en ny kampanj här på Saleduck.se. Se till att göra ett besök i kategorin för böcker & media och kopiera din kampanjkod innan nästa köp av en ljudbok eller samling böcker.

Storytel gratis med erbjudande eller kampanj

Med Storytell har du möjlighet att hitta en kampanjkod för att ta del av nästa erbjudande. Du kan även prova Storytel i 14 dagar gratis om du undrar hur det är att ha ljudböcker gratis i din enhet. För den som vill ha en gratis testperiod gäller det att skapa sig ett konto eller abonnemang. Du har ingen bindningstid och du får nya titlar till ett riktigt bra pris! Passa även på att ge bort ett presentkort till någon som uppskattar gratis ljudböcker och som tycker om att lyssna på böcker.

Hemsida och app för att lyssna på böcker

Du kan anmäla ditt konto antingen via företagets hemsida, storytel.se eller med hjälp av företagets ljudböcker app. Storytels app finns för både iPhone, iPad och Android. Du kan lyssna på obegränsat med ljudböcker och när du inte har internetanslutning så går det att spara 5 st böcker offline. Testa Storytel och ljudbok gratis och njut av nya titlar och lyssna på böcker i bilen, bussen, semestern eller i soffan!

Telia och Storytel SE

Kunder hos Telia har möjlighet att få erbjudanden, **deals **och bra pris när de anmäler sig till ett abonnemang hos Storytel se. Ibland skickas en Storytel kampanjkod som ett erbjudande till företagets kunder som en del av en kampanj. Därför ska du som är kund hos telekombolaget använda dig av en bra REA på böcker eller någon av de aktuella rabatter och erbjudanden som vi publicerar för dig. Detta är ett bra sätt för dig att slippa hetsiga utförsäljningar och istället få en bra deal med hela utbudet direkt.

Kontakt och Kundtjänst

Om det skulle dyka upp några problem med ditt konto får du ta kontakt med kundtjänst. Kundservice hjälper dig med att hantera ditt konto på flera enheter, pris, säga upp abonnemang samt övriga frågor för Storytel Sverige.

Beställ nu på Storytel

Vad värderar du Storytel med?

Tack så mycket för din värdering Storytel

5.0 stjärnrankning baserat på 4 röster
Du värderade %1$s med %2$s stjärnor

Storytel Kampanjkod forum