×

Hur använder man rabattkoder?

SnappCar Voucher och REA?

Giltiga och aktuella SnappCar rabattkoder Februari 2017 i Sverige

SnappCar
50%

Upp till 50% rabatt på hyrbil med SnappCar


Läs mer »

SnappCar är den perfekta hyrbilstjänsten för dig som vill hålla i budgeten och transportera dig till nästa destination. Du kan välja mellan flera olika bilar och modeller genom att ange din postadress och hyra en bil nära dig. Oavsett om du föredrar en minibuss eller Volvo V50 så kan du nu hyra det till ett bra pris samtidigt som du också tänker på miljön. Heltäckande försäkring samt en pålitlig community med uthyrare är något du också kan räkna med då du använder företags tjänster.

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
SnappCar
Gratis

Gratis medlemsskap hos SnappCar och tjäna pengar på din bil


Läs mer »

Bli medlem hos SnappCar och tjäna pengar pengar på din bil genom att registrera dig på hemsidan redan idag. Det är gratis för dig, som vill hyra ut din bil, att bli medlem i denna bildelningstjänst. Det finns stora ekonomiska fördelar att gå med då du kan tjäna pengar på att någon hyr din bil då du själv ändå inte använder den. Gör miljön och din granne en tjänst genom att registrera din bil och ta del av företagets försäkring samt kvalitativa community.

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Billig hyrbil

Hyrbilar till låga priser nära dig med SnappCar


Läs mer »

Hyr en favorit från Volvo, Mercedes eller BMW med hjälp av SnappCar som är ditt billiga hyrbilsalternativ. Sök efter en Volvo V50, V70 eller XC60 och plocka upp bilen i ditt närområde. Du kan med hjälp företagets hemsida välja transport efter storlek, märke, modell eller hur många personer som behöver få plats. När du hyr en bil med hjälp av SnappCar sparar du 30-50% gentemot vanliga hyrbilsfirmor eller exempelvis Statoil Hyrbil.

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
SnappCar
Billigt

Deal på billig hyrbil i Stockholm och andra orter i Sverige


Läs mer »

Är du på jakt efter en billig hyrbil i Stockholmsområdet eller någon annanstans i Sverige? Ta det lugnt. På SnappCar kan du enkelt hyra en billig bil på ett miljövänligt och hållbart sätt och du kan spara mycket pengar. Allt du behöver göra är att söka på din ort och de datum som din uthyrning gäller och sedan får du olika alternativ som passar dig. Välkommen till SnappCar!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
SnappCar
%

Bra deals för dig som vill hyra en bil billigt hos SnappCar


Läs mer »

Hos SnappCar kan du hitta många olika erbjudanden och deals som gör att du kan hyra en bil riktigt billigt. Genom företagets tjänst kan du alltså enkelt söka på en ort och ett datum och du får många olika erbjudanden som passar dig och dina önskemål. Om du istället vill hyra ut din bil finns mycket pengar att tjäna och du kan göra det smidigt och enkelt med hjälp av SnappCar.

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum

Du missade precis våra SnappCar rabattkoder:

Utgången
SnappCar
200 kr
Utgången

200 kr rabatt på hyrbil med SnappCar


Läs mer »

Tack vare SnappCar kan du spara mellan 30-50% på hyrbil. Med företagets hjälp spara du pengar samtidigt som du gör miljö en tjänst med denna bildelningstjänst. Detta är det perfekta alternativet för dig som gärna hyr en Volvo, Mercedes eller BMW till ett pris som är lägre än marknadens. Med denna exklusiva rabattkod får du 200 kr rabatt på din hyrbil och det gäller för dig som hyr första gången. Besök snappcar.se för att välja modell, antal passagerare samt plats för upphämtning!

.

SnappCar

www.snappcar.se

5
Giltiga rabatter
6
Placerade rabatter

Lukas

Rabattexpert

SnappCar är lösningen för dig som gärna vill eller behöver hyra en bil men gärna gör det lite billigare samtidigt som du tänker på miljön. Då det finns många bilar som står oanvända de flesta timmarna varje dygn så kan du passa på att hyra bil billigt av någon i ditt närområde. Detta innebär stora ekonomiska fördelar och är en mycket bra idé för att minska påfrestningarna på miljön. Nu kan du med hjälp av Saleduck.se hyra en bil ännu billigare genom att hålla utkik efter en voucher eller erbjudande hos Snappcar.se. Spara pengar och hjälp miljön idag genom att boka en bil genom företagets hemsida. Du får rabatt30-50% när du väljer denna bildelningstjänst.

Hyra begagnade bilar

Beroende på vart du befinner dig och vilka preferenser du har så finns det olika utbud. Passa på att hyra en Volvo v70, Volvo XC60, Volvo V50, BMW elbil eller någon annan av företagets begagnade bilar. Det finns en rad olika typer och är du i behov av något större finns det även minibuss och lastbil för dig på företagets hemsida www.sanppcar.se. Detta är ett bra substitut för dig som är van vid att hyra bil via statoil biluthyrning eller andra hyrfirmor som oftast kostar lite mer. Det är också perfekt för dig som vill hyra bil Stockholm eller på någon annan ort med billig bilhyra.

Hur fungerar konceptet?

Det börjar med att du surfar in på SnappCars platform. Här kan du hitta en bil i närheten genom att fylla i ditt postnummer eller relevant ort. Med detta som sökkriterie kan du se vilket utbud som finns i ditt närområdet eller där du planerar att vara. På så vis blir det enkelt att hyra bil i Göteborg, hitta din bil i Malmö eller boka nästa hyrbil i Stockholm.

Skicka en förfrågan till bilägaren

När du väl har hittat den bil du önskar hyra skickar du en hyresförfrågan till bilägaren. Så fort bilägaren har accepterat din förfrågan kan du betala och hämta upp bilen. Se till att välja rätt datum och var ute i god tid då det kan finnas konkurrens om en minibuss, lastbil eller hyrbil.

Fördelar med att dela en bil från SnappCar

Efter det att du klickat på fliken för registrera och fyllt i dina uppgifter kan du logga in och få en översikt av dina hyrbilar. Företaget har en heltäckande försäkring vilket gör att du kan känna dig trygg om olyckan är framme. Detta gäller även passagerarna i bilen. Företaget kontrollerar samtliga användare och säkerhetsstället att det är pålitligt för dig som vill sök på fordon och hyra transport. Som att inte detta vore nog får du också vägassistans och jour dygnet runt med hjälp av bolagets supportteam. Denna kundtjänst hjälper dig med potentiella frågor eller en ersättningsbil så att du kan fortsätta din resa utan besvär. Hitta en bil eller dela en bil redan idag!

Beställ nu på SnappCar

Vad värderar du SnappCar med?

Tack så mycket för din värdering SnappCar

3.5 stjärnrankning baserat på 4 röster
Du värderade %1$s med %2$s stjärnor
 • Öppettider
 • Måndag till Lördag
 • 08.00 till 20.00
 • Kontaktformulär
 • Hemsidan

SnappCar Voucher forum