×

Hur använder man rabattkoder?

Sembo erbjudandekod och REA?

Giltiga och aktuella Sembo rabattkoder Februari 2017 i Sverige

Sembo
Smidigt

Gör din resa smidigare och boka flyg och hotell tillsammans via Sembo.se


Läs mer »

Vill du att det ska vara billigt, lätt och smidigt att boka din nästa semester? Då kan du boka både hotell och flyg tillsammans med hjälp av Sembo.se. Sembo.se erbjuder massor av spännande destinationer världen runt som till exempel Kroatien, Italien och Thailand. Sembo AB är baserat i Helsingborg och är en av landets största reseföretag. Förutom många resmål runt om i världen har Sembo.se även ett stort utbud av hotell och du kan lätt hitta ett hotell som passar dina specifika önskemål och preferenser. Ofta kan du också hitta rabatter på resor så kolla gärna in vilka kombinationer av flyg och hotell som är extra billiga just nu!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Sembo
Billigt

Hitta billiga resor inom sol och bad, storstad och alpin på Sembo.se


Läs mer »

På Sembo.se hittar du resmål till massor av spännande destinationer världen runt. Oavsett om du känner för en skidsemester i Alperna, för att ta med dig familjen till Lalandia eller Legoland i Danmark,för att upptäcka en pulserande storstad eller för att ligga och koppla av på en vacker strand någonstans finns det massor av resor och kombinationer för dig! Vilken semester som passar dig bäst bestämmer du och möjligheterna är oändliga. Besök Sembo.se nu och hitta din nästa semester att se fram emot! Du vet väl att på Sembo kan du boka både flyg, boende, färja och hyrbil på samma gång?

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Sembo
Billigt

Sugen på att resa bort ett tag? Boka semesterhus eller semesterlägenhet billigt via Semso.se


Läs mer »

På Sembo.se hittar du semesterhus och semesterlägenheter till billiga priser. Reser du med ett stort sällskap eller vill du bara njuta av fördelarna med att ha ett eget boende? Då ska du kolla in Sembo.ses utbud av olika semesterhus och semesterlägenheter. Det finns många fördelar med att boka ett eget boende när du åker på semester. Till exempel kan du spara in pengar genom att laga din egen mat och du kan prova på att leva som en lokalinvånare ett tag. Du får också mycket utrymme och frihet som kan göra din resa mer speciell. Välkommen in och kolla in Sembos utbud av olika lägenhet och hus runt om i världen!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Relaterade rabattkoder
Expedia
-8%

Expedia rabattkod med 8% REA på alla hotel


Läs mer » Visa alla rabattkoder och REA Expedia »
Öppna rabattkod? Klicka här! Öppna rabattkod
Verifierad den 30 Januari 2017
Giltig till 31 Maj 2017
 • Verifierad den 30 Januari 2017
 • Giltig till 31 Maj 2017

Du missade precis våra Sembo rabattkoder:

Utgången
Sembo
30%
Utgången

30% rabatt på populära resmål hos Sembo under Cyber Monday


Läs mer »

30% i rabatt är det som gäller på olika resmål hos Sembo! Boka din resa idag och du kan alltså spara massvis med pengar. Gäller för allt ifrån skidsemester till romantisk weekend. Skynda dig in till företagets sida och passa på medans priserna är riktigt låga.

Visa rabatt!
Värt att testa

.

Sembo

www.sembo.se

3
Giltiga rabatter
4
Placerade rabatter

Katrin

Trendspanare

På Sembo hittar du ett stort utbud av resor runt om i världen. är På Sembo.se kan du boka flyg och hotell, hyra semesterhus och semesterlägenheter till bra och generösa priser. Förutom semesterboende och flyg kan du även boka färja och hyrbil eller olika spännande paketresor. Oavsett om du vill flyga sista minuten till Italien, boka en villa i Kroatien, besöka badlandet Lalandia i Danmark med familjen eller ta bilen till Tyskland för att shoppa hittar du ett brett utbud av alternativ som passar dig och din semester. Sembo samarbetar med populära resebolag från hela världen och erbjuder flexibla resor till populära resmål för sol och bad, alpin och storstad. Innan du bokar din resa via Sembo kan du kolla efter en rabattkod eller erbjudandekod som kan få ner dina resekostnader eller ge dig tillgång till ett exklusivt erbjudande. Sembo AB är ett svenskt företag med sitt kontor i Helsingborg och är ett av landets största reseföretag.

Erbjudandekod och rabattkod

Med en rabattkod får du ofta rabatt på din bokning när du bokar en resa via Sembo.se. Allt du behöver göra är att hitta en kod och ett erbjudande som tilltalar dig och gå in på Sembo och göra din bokning. Ett erbjudande kan också ge dig möjligheten att ta del av olika attraktiva kampanjer. Det är smart att besöka Saleduck.se och kolla efter en rabattkod eller erbjudandekod innan du gör din bokning.

Boka flyg och hotell tillsammans

En av de alternativ som Sembo erbjuder för att få ner dina kostnader är att boka ett flyg och hotell tillsammans. På det sättet blir det väldigt enkelt att boka din semester och du kan få din resa billigt. Allt du behöver göra är att gå in på fliken för flyg och hotell, välja ett flyg som passar dig och sen gå vidare och jämföra hotell. Sembo har ett stort utbud av hotell och du kan lätt hitta ett hotell som passar dina specifika önskemål.

Hyra semesterhus och semesterlägenheter

Reser du med ett stort sällskap eller vill du njuta av fördelarna med ett eget kök eller pool? Då kan du hyra ett semesterhus eller semesterlägenhet med hjälp av Sembo. Sembo är speciallicerat på semesterboende och har massvis med alternativ. På Sembo kan du hitta lyxiga hus med pool och terrass eller centrala och praktiska lägenheter i storstaden. Att hyra ett eget boende under semestern har många fördelar som att man får prova på att leva som en äkta lokalinvånare och att man kan vara ifred. Att hyra ett eget boende är också väldigt smidigt om man vill spara pengar då man även kan laga sina egna måltider och dra in på dyra restaurangbesök.

Kontakt

Behöver du komma i kontakt med Sembo angående din bokning kan du bäst göra det genom att ringa deras kundservice. Deras specialister pratar gärna med dig och de hjälper dig gärna med att boka din drömsemester eller med att svara på olika frågor angående betalning, bokning, priser eller andra saker som har med din resa att göra.

Beställ nu på Sembo

 • Öppettider
 • Måndag-fredag
 • 09.00 - 18.00
 • Helger
 • 10.00 - 14.00
 • Telefon
 • 042 - 37 85 00
VISA VISA MasterCard MasterCard

Sembo erbjudandekod forum