×

Hur använder man rabattkoder?

SAS Rabattkod och REA?

Giltiga och aktuella SAS rabattkoder Februari 2017 i Sverige

SAS
399 kr

Flyg med SAS från 399 kr och boka på sas.se!


Läs mer »

SAS erbjuder dig billiga flyg och hotell inom framför allt Europa. Du kan flyga med SAS och samla bonus och poäng för billigare resor framöver och på så vis kan du spara mycket pengar. Med hjälp av SAS kan du köpa direktflyg för både inrikes och utanför Sveriges gränser och utbudet av resor är stort. Glöm inte att ta ett kik i lågpriskalendern innan du gör din bokning och kolla också in vilka olika kampanjer som SAS har just nu som gör att du kan få ner dina kostnader. Besök sas.se och sök efter ditt nästa flyg!

Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
SAS
Nyhetsbrev

Hemliga kampanjer och erbjudanden med SAS Nyhetsbrev!


Läs mer »

Tycker du om att resa billigt? Du kan få extra bra priser på resor till flera olika destinationer som USA, Köpenhamn eller Asien. Hur då? Anmäl dig bara till SAS nyhetsbrev genom att skriva in din e-post och boka fina biljetter världen över! Som prenumerant på nyhetsbrevet blir du först med att hålla koll på när billiga flygresor släpps, när SAS har någon REA eller kampanj och när du kan spara pengar. Allt du behöver göra för att få den här informationen är att gå in på hemsidan och anmäla dig som prenumerant. Välkommen in till SAS!

Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
SAS
Specialpris

Hitta specialpriser på flygresor med SAS och boka billiga flyg på sas.se!


Läs mer »

SAS erbjuder specialpriser och olika biljettyper som du kan boka billigt. Håll utkik efter din nästa resa och vid olika tillfällen kan du hitta biljetter inrikes, till Europa, USA eller Asien till låga priser. Ska du ut och resa snart? Då kan du gå in på SAS hemsida och se hur du kan få ner dina priser på din resa. Ett annat sätt att flyga billigt på är genom att flyga sista minuten och SAS erbjuder olika resor som du kan boka med kort varsel. Besök sas.se och upptäck deras olika resor!

Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
SAS
Rabatt

Boka billiga flyg och resor till Asien med SAS lågpriskalender


Läs mer »

Du kan nu boka extra billiga flyg och resor med SAS till Asien. Du har destinationer som Tokyo, Hong Kong, Peking och Shanghai och det betalar bara en bråkdel av det du brukar betala. Hitta ett flyg eller en flygstol som passar dig och boka den kommande semestern med detta erbjudanden. Du kan flyga från Stockholm och Arlanda eller exempelvis Landvetter och Göteborg. Håll alltid utkik i lågpriskalendern.

Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
SAS
Rabatt

Boka billiga flygresor med SAS lågpriskalendern


Läs mer »

SAS har flera billiga flyg för dig som vill resa så väl inrikes, inom europa som till Asien eller USA. Om du besöker kategorin för erbjudanden så har du de billigaste flygen för den kommande perioden lätt överskådliga för dig. Det innebär att du kan boka nästa resa och flygstol med rabatt. Ta vara på denna möjlighet och köp flygbiljetter på nätet idag.

Använd 5 timmar sedan
Inget utgångsdatum
 • Använd 5 timmar sedan
 • Inget utgångsdatum
SAS
Rabatt resor

Billiga resor till solen med flygbiljetter från SAS


Läs mer »

Nu är det dags för sol- och badresor. Med hjälp av flygbolaget SAS får du billiga flyg från bland annat Göteborg, Stockholm, Östersund, Malmö och Umeå. Passa på att ta dig till värmen och njut av solen på sydligare breddgrader. Boka en flygstol till Barcelona, Kroatien, Italien, Mallorca, Frankrike eller någon annan semesterfavorit. Glöm inte att se efter i både lågpriskalender och aktuella erbjudanden och kampanjer för att inte gå miste om ett lägre pris på nätet.

Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum

Andra intressanta rabattkoder

Expedia
-8%

Expedia rabattkod med 8% REA på alla hotel


Läs mer »

Boka en semester och få rabatt på ditt favorit hotell. Vår rabattkod hos expedia räddar 8% av ordinarie pris för dig som vill resa utomlands eller i Sverige till bra priser. Expedia sökmotor är en av de bästa vägarna att gå för dig som vill ha en billig semester. Trevlig resa!

Öppna rabattkod? Klicka här! Öppna rabattkod
Verifierad den 30 Januari 2017
Giltig till 31 Maj 2017
 • Verifierad den 30 Januari 2017
 • Giltig till 31 Maj 2017
Hotels.com
- 12%

Hotels.com rabattkod för 12% rabatt på hotell i USA när du bokar minst 5 nätter


Läs mer »

När du använder dig ut av den här rabattkoden kan du få mycket rabatt på din beställning hos Hotels.com. Om du bokar minst 5 nätter kan du nämligen få hela 12% rabatt när du anger koden i kassan. Erbjudandet gäller alla hotellbokningar fram till september 2017 så passa på att planera din resa.

Öppna rabattkod? Klicka här! Öppna rabattkod
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum

Du missade precis våra SAS rabattkoder:

Utgången
SAS
- 3999 kr
Utgången

Flyg till Los Angeles i sommar från 3999 kr!


Läs mer »

Just nu har SAS en kampanj som gör att du kan boka en resa till Los Angeles billigt i sommar! Om du bokar en resa innan den 21 mars kan du nämligen få en resa från 3999 kr så passa på! Erbjudandet gäller för alla resor mellan den 18 april och den 30 september och det finns många möjligheter. Kanske dags att korsa havet till filmen och kändisarnas stad?

Värt att testa
Utgången
SAS
649 kr
Utgången

Flyg till Budapest i sommar för bara 649 kr med SAS!


Läs mer »

Om du bokar din resa inför sommaren hos SAS innan den 21 mars 2016 får du din resa till ett extra lågt pris. Till exempel kan du boka en resa till charmiga Budapest för så lite som 649 kr om du flyger med SAS mellan den 18 april och 30 september. Välkommen in till SAS och börja planera sommarens semester!

Värt att testa

.

SAS

SAS
Besök sida

Katrin

Trendspanare

SAS, Scandinavian Airlines är det största flygbolaget i Skandinavien och har ett stort urval av destinationer och avgångar för den som tycker om att flyga. Företaget hette tidigare Scandinavian Airline Systems och är ett samarbete mellan 3 flygbolag, ett från Sverige, Norge och Danmark. SAS är medlemmar i Star Alliance. Det finns goda möjligheter att hitta billiga flygresor eller flights via sas.se. Konsumenter som är på jakt efter billiga resor kan hitta hitta en rabattkod eller deal för att köpa flyg till ett lägre pris. Det går även att boka hotell via sas.se

Rabattkod och erbjudande

På sas.se kan du hitta specifika kampanjer och billiga flyg när du surfar in på fliken för erbjudanden. Här publiceras diverse flygresor och destinationer. Passa på att köpa ett erbjudande här och du har chans att komma utomlands eller till andra delar i Sverige för en liten kostnad.

SAS Ungdom

När du är under 26 år kan du boka ungdomsbiljetter med SAS. Det innebär att du får specialpriser på företagets vanliga destinationer och turer. Boka sas ungdom och du sparar en slant vid nästa SAS flyg. Dessutom blir det billigare med bagage.

Lågpriskalendern

Här har du destinationer och turer till nedsatta priser. Hittar du ingen relevant kampanjkod är det alltid värt att kika här för att hitta ett billigt flyg. Lågpris är bra alternativ när du passerar 26 och inte längre kan boka SAS Ungdom. Hålla även utkik för en relevant kampanjkod om du är Student.

Eurobonus och MasterCard

Den som reser frekvent kan samla bonus och poäng genom att anmäla sig till SAS program för Eurobonus och även använda MasterCard kreditkort för att göra köp online. Gå till exempelvis saseurobonusmastercard.se för att ta del av aktuella erbjudanden. Logga in (web check in) på sidan för att följa dina köp och möjligheter till billiga flyg samt redan bokade resor. Med en specifik kampanjkod kan du fynda nya resor, charter med mera.

Sista Minuten resa med SAS

Sista minuten-flyg är alltid ett bra alternativ för den som vill flyga till låga priser. Framför allt om en specifik destination inte är ett måste. Boka en sista minuten med sas airlines och ta dig till din nya favorit stad! Din nästa weekend är bara några få klick bort och det är smidigt att köpa flygbiljetter online med rabattkoder.

Destinationer och Avgångar

Via Scandinavian Airlines hemsida kan du läsa om avgångar och destinationer. SAS flyger framför allt inom Europa men har även en del flighter till USA och Asien. SAS börjar bland annat flyga till Boston, Los Angeles och Miami under 2016. Företaget har sina hubbar i Stockholm - Arlanda, Oslo - Gardermoen samt Köpenhamn - Kastrup. SAS erbjuder också en hel del flyg inrikes i Sverige. Populära destinationer innefattar bland annat Göteborg - Landvetter, Umeå, Linköping, Malmö och Visby.

Kundtjänst / Kundservice

Ta kontakt med SAS Customer Care Center om du har problem med din bokning eller frågor kring sas tjänster. Du når Kundtjänstentelefonnummer 0770 727 727. Vanliga ärenden handlar ofta om information som tidtabell, ankomster, gravid, check in, id travel, sas go, försenat bagage eller handbagage. Besök även företagets hemsida för att hitta mer information kring lediga jobb som t.ex. flygvärdinna.

Boka flyg och hitta billiga resor till Mallorca, Prag, Rom eller Amsterdam

SAS har nu flera billiga flyg för dig som snabbt och enkelt vill ta dig till värmen, en storstad i Europa eller något annat av alla de destinationer som detta flygbolag erbjuder. Du har många avgångar från Arlanda, Stockholm samtidigt som du också hittar flyg Östersund. Ett hett tips är även att ta bilen till Danmark och ta ett flyg där ifrån. Om du har frågor kring parkering Kastrup så bör du besöka flygplatsens hemsida för att se vad som gäller för både korttids och långtidsparkering.

Vad värderar du SAS med?

Tack så mycket för din värdering SAS

4.0 stjärnrankning baserat på 9 röster
Du värderade %1$s med %2$s stjärnor
 • Öppettider
 • Mån - Fre
 • 07.00 - 19.00
 • Lör
 • 09.00 - 17.00
 • Sön
 • 10.00 - 19.00
 • Telefon
 • 0770 727 727
American Express American Express VISA VISA MasterCard MasterCard Diners Club Diners Club Maestro Maestro Visa Electron Visa Electron Klarna Klarna SEB SEB Nordea Nordea Pay Pal Pay Pal

SAS Rabattkod forum