MENU

Om oss

Vilka är vi? 

Saleduck är ett multikulturellt startup-företag som vill hjälpa konsumenter runt om i världen att spara pengar online. Företaget grundades i Amsterdam år 2010 av entreprenören Domingo Karsten. Saleduck startades först i Belgien år 2012 och därefter har det spridits till 15 internationella marknader. Idag har vi kontor i Amsterdam och Kuala Lumpur där våra 35 ankor jobbar med att hitta de bästa rabatterna och erbjudandena för näthandlare runt Europa och Asien. 

Våra grundvärderingar är att vara ambitiösa, dedikerade och roliga. Vi vill genuint hjälpa konsumenter på nätet att hitta bättre deals och vi är passionerade över vårt mål. Vi tror att vårt unga, dynamiska team är nyckeln till framgång. 

Vårt team

Saleduck har 35 ankor av 15 olika nationaliteter. Vårt unga och levande företag har 24 medarbetare i Amsterdam och 11 i Kuala Lumpur.

Vill du bli en del av vårt team?

Kolla in våra karriärmöjligheter eller lämna in en spontanansökan. 

Ansvar

Eftersom att vår företagsidé bygger på att hjälpa andra är vi aktivt involverade i välgörenhet och sponsring. 

Saleduck stöttar många lokala organisationer som djurorganisationer, communities och sportklubbar runt hela världen. Vi organiserar tävlingar, prisutdelningar och ger ut stipendier för att bidra och skapa medvetenhet. På så vis uppmuntrar vi också andra till att hjälpa till.