×

Hur använder man rabattkoder?

Lion Alpin rabattkod och REA?

Giltiga och aktuella Lion Alpin rabattkoder Februari 2017 i Sverige

Lion Alpin
Alperna

Ta med familjen eller kompisarna på skidresa i Alperna med Lion Alpin


Läs mer »

Börjar du bli sugen på att ge dig ut i backarna och åka på en resa till Alperna? Ta med dig vännerna, partnern eller familjen och åk på en skidresa till Alperna i Italien, Österrike eller Schweiz. Lion Alpin har funnits sedan 80-talet och de är en populära resebyrå för alpina resor. På deras hemsida kan du bland annat boka flyg och hotell på någon av de noga utvalda resmålen. Är du ny när det gäller skidåkning? Då kan du hyra utrustning och skriva in dig på Lion Alpins skidskola och få hjälp av deras kunniga instruktörer. Lion Alpin har skidskola för både vuxna och för barn i alla åldrarna och du behöver inte alls vara ett proffs på skidor för att ta dig iväg till Alperna.

Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum

Andra intressanta rabattkoder

Wiggle
-90 kr

Wiggle rabattkupong med 90 kr på din första order!


Läs mer »

Välkommen in på wiggle.se här hittar du oslagbara priser inom kategorier som friluftsliv, triathlon, cykling och löpning. Gillar du träning och att röra på dig så ska du handla kläder, cyklar och utrustning i den här webbutiken. Handla för 900 kr och få 90 kr rabatt med vår rabattkupong som gäller på alla varor!

Öppna rabattkod? Klicka här! Öppna rabattkod
Använd 7 timmar sedan
Inget utgångsdatum
 • Använd 7 timmar sedan
 • Inget utgångsdatum
Mass.fi
-15%

Mass fi rabattkod som ger dig 15% på allt inom träning


Läs mer »

Vill du handla med rabatter på träning, fitness och förbättra dina resultat inom träning? Du har nu din chans med Massfi.se SISU kampanj som ger dig en kampanjkod på 15% på hela företagets hemsida! Köpt kosttillskott, kreatin, proteinpulver och varumärket Myprotein idag!

Öppna rabattkod? Klicka här! Öppna rabattkod
Verifierad den 30 Januari 2017
Giltig för 5 dagar
 • Verifierad den 30 Januari 2017
 • Giltig för 5 dagar
Expedia
-8%

Expedia rabattkod med 8% REA på alla hotel


Läs mer »

Boka en semester och få rabatt på ditt favorit hotell. Vår rabattkod hos expedia räddar 8% av ordinarie pris för dig som vill resa utomlands eller i Sverige till bra priser. Expedia sökmotor är en av de bästa vägarna att gå för dig som vill ha en billig semester. Trevlig resa!

Öppna rabattkod? Klicka här! Öppna rabattkod
Verifierad den 30 Januari 2017
Giltig till 31 Maj 2017
 • Verifierad den 30 Januari 2017
 • Giltig till 31 Maj 2017

.

Lion Alpin

Lion Alpin
Besök sida

Katrin

Trendspanare

Tillsammans med Lion Alpin kan du åka på en skidresa till Alperna. Lion Alpin har funnits sedan 80-talet och det är idag ett mycket populärt resebolag bland skandinaver. Med hjälp av företaget kan du boka paketresor för familjer, grupper och par till Alperna i Italien, Österrike och Schweiz. De har många olika resmål att välja mellan och du kan åka till platser som Wagrain, Schladming, Zell am See, Saalbach, Bad Gasten, Obertauern, St Anton, Zauchensee, Alba, Campitello, Canazei, Livigno och Laax. Du kan resa både sista minuten om du får ett plötsligt sug efter alpint eller välja att boka din resa långt i förväg under till exempel nyår, sportlov eller påsklov. Har du barn är det inga problem för du kan även åka till Alperna med barn. Här på Saleduck hittar du aktuella erbjudanden och rabatter som du kan använda när du bokar en resa på Lion Alpin. Besök oss gärna för att hålla koll på vilka erbjudanden som är aktuella just nu!

Bo på Lion Alpins egna hotell

Om du planerat åka på skidresa till Österrike har du möjlighet att bo på Lion Alpins hotell. Det finns många fördelar med att bo på företagets egna hotell och du får nära till lift, en stor frukostbuffé, gratis trådlöst Internet, bastu, middag med 3 rätter och många andra fördelar. Är du under 15 år får du dessutom rabatt på ditt boende.

Res till Alperna med sista minuten

Letar du efter ett riktigt bra erbjudande för din nästa resa till Alperna eller har du helt enkelt drabbats av ett plötsligt sug efter backarna? Då kan du kolla in fliken för sista minuten på Lion Alpins hemsida och se om de har någon attraktiv resa som du kan ge dig ut på inom kort! Med Lion Alpins resor kan du flyga från Arlanda i Stockholm, Landvetter i Göteborg eller Kastrup i Köpenhamn. Du kan också välja att åka buss ner till Alperna om du vill spara pengar eller att stå för din egen resa och köra ner själv för extra flexibilitet.

Åk på skidresa under påsk, nyår eller sportlov

Ett perfekt sätt att fira påsk eller nyår på tillsammans med familj, partnern eller kompisar är att åka på en fartfyllt resa till Alperna i Österrike, Italien eller Schweiz. Ett annat populärt tillfälle att åka på en skidresa på är under sportlovet och på Lion Alpin hittar du massor av olika resor och erbjudanden under våra svenska helger och festdagar.

Är du ny på det här med skidåkning?

På Lion Alpin erbjuder de förutom transport, liftkort och boende även skidskola och skidhyra. Du kan hyra skidor billigt under så många dagar som du själv önskar och du kan även skriva in dig för en kurs hos några av Lion Alpins duktiga instruktörer. Skidskolan gäller för både snowboard och skidor och du kan gå en kurs både som barn och som vuxen. Man behöver inte vara ett proffs för att uppskatta att åka skidor i Alperna, och du kan få mycket hjälp.

Vad värderar du Lion Alpin med?

Tack så mycket för din värdering Lion Alpin

4.0 stjärnrankning baserat på 6 röster
Du värderade %1$s med %2$s stjärnor
 • E-mail
 • info@lionalpin.se
 • Telefon
 • 031-16 59 00
MasterCard MasterCard VISA VISA

Lion Alpin rabattkod forum