×

Hur använder man rabattkoder?

Lendify Rabattkod och REA?

Giltiga och aktuella Lendify rabattkoder Februari 2017 i Sverige

Lendify
Privatlån

Gratis medlemskap hos Lendify så att du kan låna ut pengar med hög avkastning


Läs mer »

Lendify finns till för både privata låntagare och långivare. Du som önskar bli långivare och tjäna pengar på högavkastning genom denna marknadsplats bör anmäla dig på en gång. Det är kostnadsfritt att registrera sig på denna hemsida för att kunna låna ut pengar. Du kan snabbt och smidigt få hjälp med att ge ett lånelöfte efter att en kreditupplysning har gjorts. Sätt upp en lånekalkyl och hjälp andra privatpersoner att låna pengar direkt med hjälp av mikrolån. Lendify.se gör en bedömning på dig och det blir därför möjligt att låna utan uc samtidigt som det ges låga räntor och högavkastning till dig som långivare.

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Lendify
Låg ränta

Ta ett privatlån med förmånliga villkor och du får låg ränta när du väljer att låna pengar hos Lendify


Läs mer »

Detta är marknadsplatsen där låntagare och långivare möts och det blir gynnsamt för alla inblandade partner. Vill du få igenom ett lånelöfte ska du anmäla dig på lendify.se. Det är gratis att registrera sig och du får snabbt hjälp med att ta ett snabblån. Den ränta du får här är bra mycket bättre än de räntor du får hos din bank. I detta fall har du inga mellanhänder som tar ut extra kostnader vilket innebär att det blir snabbt och smidigt samt billigt för dig. Företaget gör en kreditbedömning på dig som vill låna pengar direkt vilket innebär att du kan låna utan uc. Låna 10000 eller annat valfritt belopp och du kan njuta av ny kredit!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Lendify
Lånelöfte

Låna pengar snabbt med Lendify och få en låg ränta på ditt privatlån!


Läs mer »

Lendify är den moderna plattformen för dig som vill låna pengar snabbt och smidigt. Det är inte längre någon idé att gå till bankerna eller kreditkortsbolagen för att få dig ett privatlån, bolån eller billån. Denna marknadsplats sammanför låntagare och långivare vilket gynnar alla partner. Du som lånar pengar får lägre kostnader genom lägre räntor och du som lånar ut pengar får en högre avkastning. Detta är en givande situation för alla inblandade och det blir billigt, enkelt och effektivt att ta ett lån då alla mellanhänder är ur vägen. Registrerar dig utan kostnad idag.

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum

.

Lendify

www.lendify.se

3
Giltiga rabatter
3
Placerade rabatter

Malin

Rabattjägare

Lendify finns till för dig som vill ta ett billigt online lån. Lendify.se är en marknadsplats där privatpersoner kan låna pengar av varandra. Person-till-person-lån eller så kallade peer-to-peer-lån är det perfekta alternativet för dig som vill boosta din ekonomi och få dig en extra slant när så krävs samtidigt som du som väljer att låna ut pengar får bra avkastning.

Låna pengar snabbt och smidigt med lån mellan privatpersoner

Med företagets marknadsplats på lendify.se möter privata låntagare och långivare varandra. Bolaget hjälper dig med hela det administrativa arbetet. Det innebär att de bistår med granskning av låneansökningar för att kunna bedöma kreditvärdigheten. Företaget upprättar de nödvändiga avtal som krävs mellan långivare och låntagare. Vidare så sköter lendify.se utbetalningar av lånen och administrerar rätt betalningar. Detta är en snabb och effektiv tjänst vilken gör at du kan låna pengar med rabatt.

Ansök om lån kostnadsfritt genom att registrera dig och få ett lånelöfte

Det är helt gratis att gå med i denna tjänst och ta del av marknadsplatsens stora möjligheter till ett bra privatlån. Om din låneansökan blir godkänd av företaget och till fullo finansieras av långivare så tas en mindre förmedlingsavgift ut för ditt lån.

Låna pengar och få låga kostnader med ett Lendify-lån

När du besöker denna plattform får du en hundraprocentig digital upplevelse och struktur. Detta innebär att alla mellanhänder som normalt sett blandas in i den här typen av affärer har tagit bort. Vad innebär det för dig? Jo du får lägre kostnader än om du skulle gå till en bank eller mer traditionella kreditkortsbolag.

Låna pengar direkt och få låg ränta och eller låna ut och få högavkastning

Folk har lånat pengar av varandra i alla tider och tack vare denna digitala tjänst har du inga mellanhänder som gör att dina kostnader stiger. Då den som vill låna pengar och den som vill låna ut pengar möts direkt på denna marknadsplats har de båda parterna maximal möjlighet att få ut det bästa av sin överenskommelse. Låntagaren får en lägre ränta än hos bankerna och långivaren för en bättre avkastning. Ett upplägg som gynnar alla partner.

Ta kontakt med kundtjänst och få hjälp med lån, lånekalkyl eller en betalningsanmärkning

När det handlar om att låna pengar online eller direkt hos en institution så är frågorna ofta många. Priovatekonomi och ekonomi i sen helhet är inte alltid det enklaste. Om du behöver hjälp med att göra en lånekalkyl så att du kan få dig ett lånelöfte är detta en bra idé att få hjälp med. Har du fått en betalningsanmärkning och undrar vilka följder det får så är det även till kundservice du ska vända dig. Du kan ta kontakt med kundservice på telefon 020 20 30 40 eller e-post hello@lendify.se

Beställ nu på Lendify

Vad värderar du Lendify med?

Tack så mycket för din värdering Lendify

4.0 stjärnrankning baserat på 7 röster
Du värderade %1$s med %2$s stjärnor
 • Öppettider
 • Vardagar
 • 8-17
 • Telefon
 • 020 20 30 40
 • E-post
 • hello@lendify.se

Lendify Rabattkod forum