×

Hur använder man rabattkoder?

Hertz rabattkod och REA?

Giltiga och aktuella Hertz rabattkoder Februari 2017 i Sverige

Hertz
Boka hyrbil

Boka hyrbil enkelt på nätet med hjälp av Hertz biluthyrning och spara pengar med rabatt


Läs mer »

Hos Hertz biluthyrning kan du boka en hyrbil inom både Sverige och utlandet. Alla Hertz hyrbilar är av bra kvalité och de har en låg snittålder på 10 månader vilket gör att du får en trygg, säker och bekväm resa. Att boka en hyrbil via Hertz.se är väldigt enkelt och du kan lätt söka efter hämtning, återlämning och fordon samt stad eller flygplats. Att färdas via bil är väldigt smidigt och effektivt, och fungerar utmärkt för såväl jobb eller semester. Besök Hertz och läs mer om deras biluthyrning. Vill du ha ett billigt alternativ för nästa rea bör du använda en värdekupong för att sänka priset ytterligare.

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Hertz
Hyrbil utomlands

Beställ en hyrbil i utlandet för resa smidigt och billigt på din semester med hjälp av Hertz biluthyrning


Läs mer »

På Hertz.se kan du inte bara hyra hyrbil inom Sverige utan du kan även beställa en bil till någonstans i utlandet. Hertz är ett stort företag som finns på 6 kontinenter och i 80 olika länder vilket ger dig mycket stora möjligheter att hitta en Hertz biluthyrning på din semesterort. Till exempel kan du hyra en hyrbil på platser som Storbritannien, USA, Australien, Frankrike, Spanien, Österrike, Danmark och Finland samt på många olika lokala orter. Välkommen in till Hertz!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Hertz

Res billigt med hjälp av specialerbjudanden på hyrbilar i Sverige från Hertz biluthyrning


Läs mer »

Ta del av Hertz olika specialerbjudanden för att du ska kunna resa billigt över hela världen med hjälp av en hyrbil. Du kan ta del av aktuella erbjudanden som passar både din lokala marknad eller globala erbjudanden för dig som reser utan för Sverige. Med hjälp av företagets service och många stationer för utlämning och hämtning är det enkelt för dig att var flexibel oavsett om du befinner dig på Arlanda, inne i Stockholm city, Göteborg, Malmö, Umeå, Linköping eller någon annan av Sveriges många städer. Har du en rabattkod kan du som vill ha en hyrbil göra det till en rimlig kostnad. Trevlig resa!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Hertz
%%

Billiga deals för dig som ska hyra bil under dina resor hos Hertz


Läs mer »

Ska du ut och resa och vill hitta en bra och billig hyrbil på din ort? Hos Hertz.se kan du upptäcka många olika bra erbjudanden som gör att du kan hyra bil till en låg kostnad. Under kategorin för specialerbjudanden samlas nämligen alla aktuella kampanjer som du kan spara pengar på och de är definitivt värda att kolla in! Klicka dig in till Hertz idag och upptäck hur du kan spara pengar på din bokning.

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Relaterade rabattkoder

Du missade precis våra Hertz rabattkoder:

Utgången
Hertz
20%
Utgången

Studentrabatt på upp till 20% hos Hertz!


Läs mer »

När du använder dig ut av den här rabattkoden hos Hertz får du hela 20% rabatt när du bokar en hyrbil vart som helst i världen. Allt du behöver göra är att visa upp studentlegitimation när bilen hämtas, betala med ett kort i ditt namn och ha ett giltigt körkort. Samt att använda den här koden när du gör din bokning!

Utgången
Hertz
20%
Utgången

VÅRREA på hyrbil hos Hertz med upp till 20% rabatt!


Läs mer »

Just nu har Hertz vårrea vilket betyder att du kan boka en hyrbil med upp till 20% rabatt! Erbjudandet gäller för alla bilar som hämtas ut senast den 20 juni. Välkommen in till Hertz!

Utgången
Hertz
18%
Utgången

18% rabatt på hyrbil i USA från Hertz med den här rabattkoden!


Läs mer »

När du använder den här rabattkoden när du bokar en hyrbil i USA med Hertz får du upp till 18% rabatt som du kan använda till att boka en bil som du hämtar ut före den 31 maj. Välkommen in till Hertz!

Utgången
Hertz
18% rabattkod
Utgången

Få 18% rabatt på hyrbil i USA med Hertz med den här rabattkoden


Läs mer »

När du använder den här rabattkoden när du bokar en hyrbil via Hertz på valfri plats i USA får du 18% rabatt på din bil. Erbjudandet gäller när du bokar hyrbil i USA fram till den 15 april och det gäller en hyresperiod mellan 1 april och 31 maj. Är du på väg till USA i vår? Då är det här en perfekt rabattkod för dig!

Utgången
Hertz
25% rabatt
Utgången

Spara upp till 25% på hyrbil i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island!


Läs mer »

På Hertz.se finns ett jättebra erbjudande för dig som vill hyra en hyrbil! Just nu kan du nämligen spara upp till 25% rabatt när du beställer en hyrbil inom Sverige eller någon av de andra nordiska länderna. Allt du behöver göra är att ange den här rabattkoden inom rutan för rabattkod / CDP online på Hertz.se. Välkommen in till Hertz och ta del av din rabatt på hyrbil!

Utgången
Hertz
20%
Utgången

Hertz rabattkod för 20% rabatt på hyrbil i USA i sommar!


Läs mer »

Är du på väg till USA i sommar? Då kan du boka en hyrbil och använda dig ut av den här rabattkoden och få 20% rabatt på din beställning. Upptäck drömmarnas land via bil och ta dig fram snabbt och smidigt!

Utgången
Hertz
30%
Utgången

Hertz rabattkod som ger dig upp till 30% rabatt på din bokning


Läs mer »

Använd denna rabattkod online hos Hertz när du gör din bokning och du kan få upp till 30% rabatt. Erbjudandet fungerar som så att om du bokar en bil i mellan 1-4 dagar så får du 15% rabatt, om du bokar i 5-13 dagar får du upp till 20% rabatt och 14 dagar och mer ger dig 30% rabatt. Passa på att få REA på höstens bilbokning nu!

Utgången
Hertz
- 25%
Utgången

Hertz rabattkod 25% rabatt på din bokning av hyrbil!


Läs mer »

När du använder dig ut av den här rabattkoden från Hertz får du hela 25% rabatt på din bokning av hyrbil! Med andra ord ett supererbjudande för dig som ska ut och resa eller behöver en bil av andra skäl. Du gör din bokning före den 10 oktober med det gäller alla bokningar fram till och med den 15 december! Ange bara koden i kassan när du gör din beställning.

Utgången
Hertz
20%
Utgången

Hertz rabattkod för 20% rabatt på hyrbil i Norden i sommar!


Läs mer »

Ska du ut och resa i Norden i sommar? Då kan du använda dig ut av den här rabattkoden när du bokar en hyrbil med Hertz och få hela 20% rabatt på din bokning. Erbjudandet gäller alla bokningar före den 15 maj och det gäller för en hyresperiod enda fram till den 10 augusti!

Utgången
Hertz
Rabatter hyrbil
Utgången

15% rabatt om du boka en hyrbil för nästa roadtrip med Hertz biluthyrning


Läs mer »

Sensommaren är perfekte för en resa med bil. Du har mängder av olika modeller och kampanjer att välja mellan om du vill få en billig hyrbil genom att hyra hos Hertz på nätet. MEd vår rabattkod får du upp till 15% lägre pris på din beställning.

.

Hertz

www.hertz.se

4
Giltiga rabatter
15
Placerade rabatter

Lukas

Rabattexpert

Hertz biluthyrning kan du hyra en bil inom Sverige eller i 80 andra länder på 6 olika kontinenter att boka direkt. Att resa med bil är för det mesta det allra smidigaste och snabbaste sättet att ta sig fram på och om du själv inte har någon bil eller om du befinner dig lång borta ifrån den är det enkelt att hyra bil billigt från Hertz. Hertz erbjuder säkra, nya och moderna bilar som har en snittålder på bara 10 månader och det är heller inte speciellt dyrt att hyra en Hertz bil. En hyrbil kan vara speciellt bra under resor antingen i Sverige eller i utlandet när man vill turista runt och samtidigt känna sig bekväm. Att ha en hyrbil på sin semesterort ger en även mycket frihet då man lätt kan ta sig dit man vill, när man vill. På Hertz hemsida kan du även använda en rabattkod för att hyra bil eller hyra släp till en lägre kostnad eller om du jämför priser. Du kan också kolla in några av våra promotions för att hitta andra bra deals.

Enkelt att hyra bil under dina resor

Eftersom att Hertz finns på så många olika platser i landet kan du enkelt hyra en bil som du kan köra under din semester. Till exempel så kan du boka en hyrbil i länder som Storbritannien, USA, Australien, Frankrike, Spanien, Österrike, Danmark, Finland eller många andra populära resmål runt om i världen innan eller efter du ska boka resa. Att beställa en bil på Hertz hemsida är väldigt enkelt och du behöver bara skriva in den stad eller flygplats där du vill hämta upp din bil, din önskade datum eller tid, din ålder samt vilket typ av fordon du vill hyra om du till exempel vill hyra minibuss eller hyra skåpbil för hela familjen. De har också en policy av hyr här lämna där för dig som vill lämna din bil på ett annat Hertz kontor. Klart!

Hertz rabattkod / CDP eller erbjudande

När du bokar en hyrbil via Hertz hemsida kan du välja att bocka för alternativet som säger att du har en rabattkupong / CDP eller en kampanjkod / PC. Genom att göra det och genom att fylla i en aktuell kod i rutan som dyker upp får du rabatt på din bokning och du får ner dina kostnader. Genom att använda en kod kan du spara mycket pengar och vara ännu mer ekonomisk när det kommer till din transport.

Smidig biluthyrning inom Sverige

I Sverige har Hertz biluthyrning hela 220 olika filialer där du kan hyra en hyrbil. Hertz har även många olika självbetjäningskiosker som kallas för Hertz Self Service Kiosks och som ger dig möjligheten att hämta ut en hyrbil ännu enklare. Några populära orter som Hertz finns på inom Sverige är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Luleå, Lund, Skövde, Eskilstuna, Uppsala samt många, många fler stora och små städer inom landet. Besök Hertz hemsida och kolla om det finns någon Hertz hyrbil i din stad.

Specialerbjudanden från Hertz

Under fliken för specialerbjudanden på Hertz egna hemsida hittar du alltid olika aktuella kampanjer som kan hjälpa dig att spara pengar på hyrbil. Där finns många olika typer av rabatter och det är smart att kolla in där innan du bokar din bil för att se om det finns något erbjudande eller deal som passar dig.

Beställ nu på Hertz

Vad värderar du Hertz med?

Tack så mycket för din värdering Hertz

5.0 stjärnrankning baserat på 4 röster
Du värderade %1$s med %2$s stjärnor
 • Öppettider
 • Måndag - fredag
 • 09.00 - 17.00
 • Telefon
 • +46 (0)771-211 212
VISA VISA MasterCard MasterCard Klarna Klarna

Hertz rabattkod forum