×

Hur använder man rabattkoder?

Hallon rabattkod och REA?

Giltiga och aktuella Hallon rabattkoder Februari 2017 i Sverige

Hallon
99 kr student

99 kr i månaden för ett mobilabonnemang hos Hallon för dig som är student


Läs mer »

För dig som är student har Hallon ett väldigt bra erbjudande på mobilabonnemang. På Hallon kan du nämligen beställa ett abonnemang med ett fast pris på bara 99 kr i månaden. För det priset får du hela 60 fria samtal, ett obegränsat antal SMS och MMS samt en datamängd på 3GB. Hallon har ett fokus på att erbjuda enkla mobilabonnemang utan krångel och deras abonnemang har heller ingen jobbig bindningstid eller uppsägningstid. Besök Hallon och kolla in deras erbjudanden på mobilabonnemang för studenter!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
  • Rabattkod verifierad
  • Inget utgångsdatum
Hallon
Mobilt bredband

Köp billigt mobilt bredband hos Hallon och få bra surf vart du än!


Läs mer »

Förutom olika mobilabonnemang erbjuder Hallon.se även olika typer av mobila bredband. Mobilt bredband är väldigt smidigt för den som till exempel tycker om att lyssna på musik, lyssna på podcasts, läsa mail och nyheter, titta på videoklipp och mycket mer på din telefon. När du har mobilt bredband har du ständigt tillgång till Internet var du än är och du kan surfa i mobilen på bussen, på resan eller på jobbet. På Hallon.se hittar du olika mobila bredband med olika mängder surf och datamängd så besök Hallon och kolla in deras erbjudanden!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
  • Rabattkod verifierad
  • Inget utgångsdatum
Hallon
49 kr

Få ett mobilabonnemang från Hallon för bara 49 kr i månaden under 3 månader!


Läs mer »

Hallon är en mobiloperatör med fokus på att erbjuda billiga och enkla mobilabonnemang som folk förstår sig på. Just nu på Hallon kan du beställa ett abonnemang och betala bara 50 kr under de 3 första månaderna. Efter dina 3 månader går priset över till ett fastpris på 100 kr men du kan själv avsluta ditt abonnemang när du vill. Hallons olika abonnemang har nämligen ingen jobbig uppsägningstid eller bindningstid och du kan avsluta ditt abonnemang precis när du vill. Perfekt för dig som har en mobiltelefon men som är på jakt efter ett abonnemang med mycket frihet!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
  • Rabattkod verifierad
  • Inget utgångsdatum
Hallon
Mobiloperatörer

Hallon 's billigaste mobilabonnemang eller kontantkort


Läs mer »

Hallon erbjuder dig billiga abonnemang med en stabil täckningskarta för dig som vill kunna ringa vart du än är. Köp telefon på nätet, sätt i ditt sim kort, lås upp med ditt lösenord och du är redo att sätta igång med både 4G surf, ringade och SMS. Köp tre abonnemang eller ett, billigt är det oavsett! Detta är en av de prisvärda mobiloperatörer som nu erbjuder dig bra kampanjer och deals via sin hemsida.

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
  • Rabattkod verifierad
  • Inget utgångsdatum

Du missade precis våra Hallon rabattkoder:

Utgången
Hallon
Iphone 6 rabatt
Utgången

Köp en Apple Iphone 6 från 399 kr i månaden hos Hallon


Läs mer »

Just nu hos Hallon kan du köpa en Iphone 6 för bara 399 kr i månaden. Erbjudandet gäller fram till den 5 april så passa på att skaffa dig en ny telefon nu! Du hittar all information om erbjudandet genom att klicka dig vidare till Hallon.

Visa rabatt!
Värt att testa
Utgången
Hallon
REA
Utgången

Vårrea hos Hallon med 50% rabatt på det lilla abonnemanget!


Läs mer »

Just nu har Hallon en vårrea som gör att du kan fynda deras mobilabonnemang Liten med hela 50% rabatt. Alltså behöver du bara betala 49 kr i månaden för ditt abonnemang och kan ringa och SMS:a billigt.

Visa rabatt!
Värt att testa
Utgången
Hallon
REA
Utgången

50% på mobilabonnemang LITEN från Hallon med billig och snabb surf 49kr/månaden!


Läs mer »

Hallon erbjuder dig nu ett billigt mobilabonnemang för dig som vill surfa snabbt och ringa billigt till dina nära och kära. Erbjudandet innebär att du som kund betalar 49kr/månaden och det gäller i 6 månader. Abonnemanget inkluderar 2 GB data för ditt surfande och 60 samtal varje månad. Du smsar fritt till hela världen och du har ingen bindningstid. Se till att skaffa detta abonnemang för att enkelt kunna kommunicera med dina vänner.

Visa rabatt!
Värt att testa
Utgången
Hallon
-67% rabatt
Utgången

Hallon mobilabonnemang 99 kr/månaden med 22 GB, fria samtal och sms


Läs mer »

På hallon.se kan du nu handla billiga mobilabonnemang på nätet. Du får i 4 månader en månadskostnad på 99 kr istället för 299 när du köper Mobilabonnemang STOR som ger dig 22 gb data surf, fria samtal och fria sms. Beställ under helgen för att få den bästa rabatten under black friday helgen!

Visa rabatt!
Värt att testa

.

Hallon

www.hallon.se

4
Giltiga rabatter
8
Placerade rabatter

Lukas

Rabattexpert

Är du less på allt krångel som ofta kommer med mobilabonnemang? På Hallon kan du hitta billiga mobilabonnemang och mobilt bredband med bra erbjudanden och du slipper även både bindningstid och uppsägningstid. Det gör allt mycket lättare eftersom att du inte behöver binda dig vid något långt kontrakt och du får alla friheter som man har med ett kontantkort samtidigt som att du inte behöver fylla på med pengar varje månad eller vecka. Nej, med Hallon får du nämligen ett fast pris som du betalar månadsvis via betalkort och sedan får du en viss mängd GB eller data, en viss mängd samtal inom Sverige samt helt och hållet fria SMS. Vilken typ av abonnemang du vill ha bestämmer du själv och det finns även ett extra billigt abonnemang som du kan teckna som student eller 55+.

Använd en rabattkod hos Hallon

Hallon använder sig ut av rabattkoder vilket betyder att du kan spara pengar på deras hemsida om du använder en giltig rabattkod. Att använda en Hallon rabattkod är väldigt lätt och du måste bara hitta en lämplig kod, kopiera den och sedan klistra in den i kassan hos Hallon. Du behöver med andra ord inte anstränga dig mycket alls och du kan få ner dina kostnader när du köper olika sorters abonnemang till mobil eller mobilt bredband.

Kampanj på Hallon abonnemang

På Hallon finns billiga abonnemang till mobil för dig som är less på krångel, bindningstid och uppsägningstid. Med Hallon får du alltid ett fast pris och du får heller ingen faktura. Med andra ord är du helt fri att avbryta ditt abonnemang när du känner för det och din uppsägning verkar direkt. Är du student eller över 55 år får du abonnemang med extra låga priser men Hallon har bra erbjudanden för alla som redan har en mobil och som vill kunna ringa och skicka SMS och MMS billigt.

Kontantkort mobil

Förutom olika fördelaktiga abonnemang erbjuder Hallon även kontantkort. På Hallons hemsida kan du köpa antingen kontantkort stor eller kontantkort liten och ett kontantkort är perfekt för dig som inte vill att summan ska dras automatiskt från ditt konto varje månad. Du har då full kontroll över ditt abonnemang och behöver inte tänka på priser.

Mobilt bredband med rabatt

Du som vill kunna surfa på Internet i mobilen kan välja att skaffa ett abonnemang på mobilt bredband hos Hallon. Du kan du välja hur mycket datamängd du vill ha och du kan lyssna på musik, podcasts, läsa mail och nyheter, titta på videoklipp och mycket mer på din telefon. Mobilt bredband är väldigt smidigt eftersom att du då alltid har tillgång till Internet och kan fördriva tiden när du till exempel väntar på bussen, är ute på resa eller är ute går en promenad. Mobilt bredband har många fördelar och det har även många fördelar.

Billigaste mobilabonnemang, mobiltelefoner, sim kort och bredband

Om du ska köpa produkter från Hallon så kan du enkelt jämför mobilabonnemang genom att besöka företagets hemsida. Om du besöker webbutiken när det är REA eller utförsäljning så har du möjlighet att köpa en bra deal och få det billigaste mobilabonnemang som passar dig.

Ta kontakt med 3 kundtjänst

Hallon ägs av en mobiloperatören 3 och du kan därför ta del av samma nät när du ringer via ditt Hallon mobilabonnemang. Det är mer eller mindre samma sak som att ha ett Tre abonnemang. Av den anledningen går det även att få hjälp från 3 kundtjänst vid frågor om Puk kod, förlorat lösenord,hemligt nummer eller dolt nummer, 3 kontantkort, **täckningskarta, **frågor om varför företaget är bättre än andra mobiloperatörer eller hur man faktiskt kan ringa med dolt nummer. Jämför mobilabonnemang online och sen är du redo att göra ditt köp!

Beställ nu på Hallon

Vad värderar du Hallon med?

Tack så mycket för din värdering Hallon

4.0 stjärnrankning baserat på 7 röster
Du värderade %1$s med %2$s stjärnor
  • E-mail
  • kundservice@hallon.se
VISA VISA MasterCard MasterCard

Hallon rabattkod forum