×

Hur använder man rabattkoder?

Cmore Kampanjkod och REA?

Giltiga och aktuella Cmore rabattkoder Februari 2017 i Sverige

Cmore
Billig stream

Obegränsad tillgång på streamad sport, film och serier med CMORE


Läs mer »

Med Cmore får du en tjänst där du kan streama obegränsade mängder av sport, filmer och serier. Du betalar endast en månadsavgift och sedan kan du titta precis hur mycket du vill. Det innebär att du mer eller mindre får gratis stream om du är duktig på att utnyttja ditt abonnemang genom att kika på fotbollsmatcher, Oscarsvinnare eller amerikanska filmer. Du streamar det du vill se direkt i din tv, dator, surfplatta eller telefon. Du gör det precis när och där det passar dig då du alltid har det stora utbudet inom räckhåll. Oavsett om du älskar filmer om Beck, Golf och PGA touren, SHL eller Allsvenskan så är detta något för dig. Kom igång med denna tjänst och anmäl dig nu direkt.

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Cmore
Streama sport

Sveriges bäst sport med CMORE's utbud av Allsvenskan, PGA-touren och SHL!


Läs mer »

CMORE erbjuder dig Sveriges bästa utbud av sport för dig som vill kunna stream de senaste händelserna. Använd din TV, dator, surfplatta eller mobiltelefon och njut av den stora dramatiken vart du än håller hus. Sportpaketet som ger dig den här tillgången kostar endast 299 kr i månaden och ger dig obegränsad tillgång till all den sport du vill ha. Kika i Cmore's tv tablå för att se vad som finns att se på tv idag. Hittar du inget passande så kan du alltid streama film eller någon av de många tv serier som finns tillgängliga för dig. C More Hockey är ett populärt alternativ tillsammans med alla de andra möjligheterna för att stream sport online. Om du undrar vad är det på tv så ladda ner företagets app och ta del av all möjlig underhållning direkt. Detta är det perfekta underhållningspaketet för dig som vill vara en bra supporter till ditt eller dina favoritlag.

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Cmore
Filmer & Serier

Film och serier med Cmore's alla TV-kanaler direkt i din TV, dator eller mobiltelefon


Läs mer »

Om du anmäler dig till Cmore tjänst för att stream film, serier och sport får du tillgång till ett brett utbud av underhållning som är svårt att hitta någon annanstanns. Kika närmare på den TV tablå som finns tillgänglig för dig för att bestämma vad du vill titta på tv idag. Bland utbudet hittar du flera bra tv serier och filmer vilka du kan titta på precis när du vill och hur mycket du vill. Bland alla de tv kanaler som du får via att prenumererar på denna streaming-tjänst behöver du aldrig undra över vad som går på TV just nu. Titta på hur mycket film och TV du vill och det blir mer eller mindre gratis för dig som tittar ofta. Välj bland barn film, bästa tv, twilight filmerna, Beck, svenska filmproduktioner. Flera populära serier finns för dig att se precis när du vill tillika Allsvenskans fotbollsmatcher med IFK Göteborg matcher om du föredrar det. Njut av bra underhållning vart du vill och rätt ned i din enhet.

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Relaterade rabattkoder

Du missade precis våra Cmore rabattkoder:

Utgången
Cmore
99 kr
Utgången

Streama Gåsmamman och andra serier via Cmore för 99 kr/mån


Läs mer »

Hos Cmore kan du streama massor av populära filmer och serier till ett billigt pris! Just nu kan du till exempel streama nya Gåsmamman säsong 2 och massor av andra filmer och serier som The Young Pope, Peaky Blinders och Night Manager för bara 99 kr i månaden!

Visa rabatt!
Värt att testa

.

Cmore

www.cmore.se

3
Giltiga rabatter
4
Placerade rabatter

Lukas

Rabattexpert

Med hjälp C More kan du streama film, sport och serier av bästa kvalitet! Med denna tjänst så kan du enkelt titta på ditt favoritlag i din dator, surfplatta eller telefon. Bästa kvalitet och tillgänglighet vart du än är och eftersom du kan välja vilken enhet du ska använda så kan du titta precis på det sätt som passar dig. Det finns olika typer av abonnemang beroende på vilka behov och intressen du har. Men så fort du betalar en månadsavgift så har du alltid obegränsad tillgång då du kan titta hur mycket du vill!

Streama film gratis med C More

Du hittar flera erbjudanden på cmore.se beroende på vad du vill se på din skärm. När du beställer C Mores paket så blir det nästa gratis då du för en månadskostnad på 99 kr kan se obegränsad mängd filmer. Det finns just nu över 1500 filmer i företagets katalog. Du hittar allt från Oscarsbelönade filmer med Leonardo DiCaprio till klassiska favoriter från Astrid Lindgren.

CMore Sport, streama fotboll, hockey och golf

Är du en sportälskare som vill kunna få tillgång till ditt favoritlag, liga, slutspel eller match? Om detta är fallet borde du anmäla dig till ett sport abonnemang hos CMore för maximera det bästa från idrottens värld. Du får med ett månadsabonnemang alla matcher från SHL, Svensk och fransk fotboll samt det bästa som golfen har att erbjuda. Följ exemplevis PGA touren i din telefon eller hemma i TV-soffan eller SHL slutspel via datorn. Njut även av Cmores sportpodcast som finns till speciellt för dig som vill gräva ner dig i sportens värld!

SHL Hockey och Sport idag med C more sport tablå

Har du exempelvis inget abonnemang men vill se en specifik enstaka match så är detta också helt möjligt. Du kan enkelt se sport idag genom att köpa en match direkt. Detta är dock lite dyrare men är ett bra alternativ för dig som vill stream sport direkt från c more sport tablå.

Ladda ner filmer gratis om du inte kan stream online

Om du vet med dig att du ska ut och resa och du kommer att ha sämre tillgång till internet alternativt ingen alls då kan du glädjas åt att man kan ladda ner och spara din film eller tv serie offline. Om du är riktigt sugen på att titta på film så gör du bäst i att förbereda detta innan för att få den bästa upplevelsen.

Företaget erbjuder app, hd filmer, ladda ner gratis och möjlighet att titta på TV

C-More Entertainment heter företaget som ligger bakom tjänsten och ägs av Bonnier Brodcasting, TV€ och MTV i Finland. Dom har samarbeten med alla de stora produktionsbolagen vilket gör att du får tillgång till det senaste filmerna och produktionerna.

Beställ nu på Cmore

Vad värderar du Cmore med?

Tack så mycket för din värdering Cmore

3.7 stjärnrankning baserat på 10 röster
Du värderade %1$s med %2$s stjärnor
 • Öppettider
 • Alla dagar
 • 10.00 - 23.30
 • Telefon
 • 0771 - 481 481
 • E-post
 • info@cmore.se
VISA VISA MasterCard MasterCard

Cmore Kampanjkod forum