×

Hur använder man rabattkoder?

Car2go rabattkod och REA?

Giltiga och aktuella car2go rabattkoder Februari 2017 i Sverige

car2go
Gratis

car2go rabattkod för 30 gratis minuter och gratis registrering för nya användare


Läs mer »

Hos car2go kan du använda dig ut av den här rabattkoden och få 30 gratis minuter och en gratis registrering för nya användare. Allt som du behöver göra är att klistra in koden i kassan och få din rabatt. Välkommen in till car2go!

Öppna rabattkod? Klicka här! Öppna rabattkod
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
  • Rabattkod verifierad
  • Inget utgångsdatum
car2go
%

Ladda ner car2gos app och reservera en bil i Stockholm enkelt


Läs mer »

Hos car2go kan du enkelt hyra en bil i Stockholm bara genom att ladda ner företagets smarta app. Det betyder att du kan registrera dig och du ser direkt alla olika erbjudanden på bilar nära dig. Allt du behöver göra är att boka din bil 30 minuter innan du behöver använda den och sedan kan du ge dig iväg bara genom att använda din PIN-kod. Välkommen in till car2go!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
  • Rabattkod verifierad
  • Inget utgångsdatum
car2go
Deals

Deals på att boka en car2go i Stockholm


Läs mer »

Med hjälp av car2gos tjänst kan du enkelt och smidigt boka en bil i Stockholm. Ladda bara ner appen och boka din bil 30 minuter innan du behöver den. Genom appen kan du enkelt se vilka bilar som finns tillgängliga och du kan också enkelt och smidigt ta dig dit du behöver till ett bra pris. Välkommen in till car2go!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
  • Rabattkod verifierad
  • Inget utgångsdatum
Relaterade rabattkoder

.

Car2go

www.car2go.com

3
Giltiga rabatter
3
Placerade rabatter

Lukas

Rabattexpert

Car2go är en tjänst som låter dig hyra bil när du behöver det. Appen har nu kommit till Stockholm vilket betyder att du även i Sverige kommer kunna ta del av dess car sharing. Tjänsten fungerar som så att du laddar ner företagets smidiga app till din smartphone och sedan har du tillgång till alla bilar dygnet runt. Du ser enkelt vilka bilar som finns tillgängliga nära dig och som även är lediga.

Car2go Stockholm

Nu när appen kommit till huvudstaden kan du alltså enkelt få tag på din hyrbil. Parkera inom området som är avsett för företagets bilar, det vill säga deras home area, och ta dig dit som du vill komma till ett bra pris. Ladda ner appen till din mobil kostnadsfritt och se vilka bilar som finns nära dig!

Ta tig till Arlanda eller Bromma

Om du vill ta din lånebil till någon av stadens flygplatser kan du självklart också göra det. Slipp att bära väskor eller att lämna bilen på långtidsparkering och kör dit till flygplatsen och lämna bara av din bil. Cartogo ger dig en extra avgift för att göra detta som tillkommer utöver den vanliga kostnaden. Hitta information om pris online på hemsidan!

Rabattkod hos Cartogo

Använd en speciell rabattkod när du gör din uthyrning och så kan du spara pengar. Få ett visst antal minuter att köra gratis eller registrera dig gratis. Företaget har många bra erbjudanden för dig som vill använda bil på ett smidigt sätt för att ta sig dit du behöver utan att du måste köpa en egen bil eller betala dyra kostnader för en längre uthyrning. Med tjänsten hyr du nämligen per minut och inte per dag som man vanligt gör. Ett modernt bilhyrande för en modern stadsbo!

Hyrbil per timme och pris

Car2go hyrs som sagt per timme och minut och inte per dag. Priset som du betalar är bara priset per minut som du använder bilen. Bensin, parkering och försäkring är till exempel ingenting som du behöver stå för själv. Lämna tillbaka bilen till valfritt home area och du slipper stå för kostnader för parkering. Per minut kostar det 4 kr att hyra, per timme kostar det 165 kr och per dag 650 kr.

Kontakt

Om du vill ta kontakt med butiken kan du göra det enkelt genom att kontakta företagets hotline. Där kan du dagligen höra av dig med saker som rör bilen, din hyrning etc. för att få service av företagets personal. Du kan också vända dig till företaget via email om du hellre når dem på så vis.

Blogg

I företagets blogg kan du läsa om olika erfarenheter med tjänsten samt allmänt information om företaget. Läs några av deras lokala artiklar för Stockholm och se vad folk säger om tjänsten på din ort.

Beställ nu på car2go

Vad värderar du car2go med?

Tack så mycket för din värdering car2go

4.0 stjärnrankning baserat på 6 röster
Du värderade %1$s med %2$s stjärnor
  • Telefon
  • 877-488-4224
  • E-mail
  • memberservicesNA@car2go.com
VISA VISA MasterCard MasterCard

car2go rabattkod forum